Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Bizony. Ezzel a 2mp-es gondolkodtatással most egész Minesota éves áramháztartását fedezte volna. Teljesen tönkretettem a FÖLD álmát. Sőt. Az összes játékos álmát is, mert most így miattam még kevesebb játékra szánt GPU-t gyártanak le, a memóriákról nem is beszélve. Vlazeg most több orszég GDP-jét becsökkentettem.
Bezzeg ha egy komplett program kódolását bíztam volna rá, az sokkal értelmesebb lett volna, hiszen az nem pazarlás, ha a 0 programozással ócska kódot előállítók jelentős számát gyarapítottam volna. Vagy ha inkább kakis emojik és további jelentéktelen bugyuta képeket és videókat generáltam volna, mint az emberek igen nagy %. Az szinte semmit se fogyaszt, és még értleme is lett volna. Kösz hogy szóltál. Jah bocs, mégse. -
Sanya
nagyúr
Csak kérdezd meg tőle:
"Le akarom mosni a kocsit. A kocsimosó 50 méterre van. Gyalog menjek, vagy kocsival?"
de költözz nyugodtan
-
Tasunkó
őstag
Nah, ennyi, marad a jeggyűrű továbbra is.
-
A többi AI asszisztens felkészül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REVELAL K2Y-PRO16 16BIT ISA HANGKÁRTYA
- ÚJ! Raspberry Pi 4 Model B 4GB+táp+ ház+sd kártya+micro hdmi
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Új! Kingston ValueRAM 8GB DDR4 3200MHz KVR32S22S8/8
- Számítógép, Laptop, I3-7.gen, 8GB DDR4, 240GB ssd, magyar bill, 15,6"-os Full HD kép, gyári töltő
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest