Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keef_Lee
őstag
Belaktam a friss pi-t
Noobs alól telepítettem az osmc-t, mert csak ez ment fel, állandóan letöltési hibát üzengetve. Már el voltam keseredve, amikor kiderült, hogy a tápkábelt kellett kicserélni és minden ok. Tulajdonképpen szerencse, hogy ez ment éppen fel, mert tetszik és mindent meg tudtam oldani egyelőre, amit szerettem volna első nekifutásra. Az ssh és ftp, stb esetén használatos alapértelmezett jelszó párost hogyan tudom lecserélni? Jól gondolom, hogy passwd ssh-n keresztül és utána az aktuális aztán kétszer az új jelszó és kész?
Remek ez a vas!
Új hozzászólás Aktív témák
- Delta Infrasuite rack PDU ipari kivitel, dobozos
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- GamerPC RX 9070/7700X/32GB DDR5/1TB M2
- Eladó Konfig I5 8500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX1660 Super 6GB!
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RX9060XT 8GB!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! Dell Latitude 5340 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4275
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Noobs alól telepítettem az osmc-t, mert csak ez ment fel, állandóan letöltési hibát üzengetve. Már el voltam keseredve, amikor kiderült, hogy a tápkábelt kellett kicserélni és minden ok. Tulajdonképpen szerencse, hogy ez ment éppen fel, mert tetszik és mindent meg tudtam oldani egyelőre, amit szerettem volna első nekifutásra. Az ssh és ftp, stb esetén használatos alapértelmezett jelszó párost hogyan tudom lecserélni? Jól gondolom, hogy passwd ssh-n keresztül és utána az aktuális aztán kétszer az új jelszó és kész?
wassermann