Hirdetés
- OLED monitor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- OLED TV topic
- Mini PC
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keef_Lee
őstag
Belaktam a friss pi-t
Noobs alól telepítettem az osmc-t, mert csak ez ment fel, állandóan letöltési hibát üzengetve. Már el voltam keseredve, amikor kiderült, hogy a tápkábelt kellett kicserélni és minden ok. Tulajdonképpen szerencse, hogy ez ment éppen fel, mert tetszik és mindent meg tudtam oldani egyelőre, amit szerettem volna első nekifutásra. Az ssh és ftp, stb esetén használatos alapértelmezett jelszó párost hogyan tudom lecserélni? Jól gondolom, hogy passwd ssh-n keresztül és utána az aktuális aztán kétszer az új jelszó és kész?
Remek ez a vas!
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Noobs alól telepítettem az osmc-t, mert csak ez ment fel, állandóan letöltési hibát üzengetve. Már el voltam keseredve, amikor kiderült, hogy a tápkábelt kellett kicserélni és minden ok. Tulajdonképpen szerencse, hogy ez ment éppen fel, mert tetszik és mindent meg tudtam oldani egyelőre, amit szerettem volna első nekifutásra. Az ssh és ftp, stb esetén használatos alapértelmezett jelszó párost hogyan tudom lecserélni? Jól gondolom, hogy passwd ssh-n keresztül és utána az aktuális aztán kétszer az új jelszó és kész?
wassermann