Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Akciókamerák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZolkoW
őstag
válasz
Beni2360
üzenetére
én áfásan vásárolok tőlük. egyébként ha nem számolja el valaki jogtalanul, addig szvsz nyugodtan lehet bármit venni. én úgy értelmeztem, hogy az adószám csak formaság, de kell.
nem csak viszonteladónak szállítanak, de az is közte van a felsorolt lehetőségeknek. a szállítási/rendelési feltételek között le van írva. én sem adom el, amit tőlük veszek, csak beépítve, alkatrészként. vagy felhasználom magamnak.a garanciális dolgot nem tudtam, ha ez fontos, érdemes lehet áttanulmányozni a feltételeit. (mármint persze, hogy valahol mindig fontos, de gondolom van mód az érvényesítésre így is)
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- Jövedelem
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- Autós topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- Panasonic Toughbook CF-XZ6-1,12",QHD,2 az 1-ben, i5-7300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- AKCIÓ! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann