-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZolkoW
őstag
válasz
Beni2360 #17670 üzenetére
én áfásan vásárolok tőlük. egyébként ha nem számolja el valaki jogtalanul, addig szvsz nyugodtan lehet bármit venni. én úgy értelmeztem, hogy az adószám csak formaság, de kell.
nem csak viszonteladónak szállítanak, de az is közte van a felsorolt lehetőségeknek. a szállítási/rendelési feltételek között le van írva. én sem adom el, amit tőlük veszek, csak beépítve, alkatrészként. vagy felhasználom magamnak.a garanciális dolgot nem tudtam, ha ez fontos, érdemes lehet áttanulmányozni a feltételeit. (mármint persze, hogy valahol mindig fontos, de gondolom van mód az érvényesítésre így is)
-
ZolkoW
őstag
válasz
Beni2360 #17656 üzenetére
valóban, magánszemély nem tud hivatalosan regisztrálni. ha mégis fontos lenne, akkor (most beszéltem az ügyfélszolgálatos chatelő emberrel) munkahelyi (ha van) adószámmal/adatokkal lehet regisztrálni, csak a számlát te fizeted ki.
nem fűződik érdekem ahhoz, hogy bárki itt vásároljon, csak én rendszeresen szoktam -
ZolkoW
őstag
nem olvastam vissza minden ezzel kapcsolatos hozzászólást, de mi a cél az akksival kapcsolatban?
hogy 40 évet elmenjen?
Csak mert okostelefonos tapasztalatokból kiindulva -igaz, ez csak 10 körüli "mintát" jelent, ami mondjuk a saját és családon belüli eszközöket veszi számba- napi töltéssel is elvárható 2-3 év, de akár több is.
a tabletem ritkábban van töltve, az 4 éves lesz márciusban, és semmi gond az akksijával. én telefonoknál is túllihegettnek érzem a problémázást, amikor nem lepattintható a hátlap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Béta iOS-t használók topikja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming X570-PLUS GAMING Alaplap + AMD Ryzen 5 5600X
- Asztali PC , R5 5500 , 1080 Ti 11GB , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 5 8400F/9600X + RX 6600/6700XT/6800/9060XT + Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest