-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brandynew
őstag
válasz
szasanyi #17171 üzenetére
Én Aliexpress-ről rendeltem.
Konkrétan ezt: http://www.aliexpress.com/item/Original-Raspberry-Pi-2-Model-B-1GB-BCM2836-Quad-core-SIC-Heat-sink-Full-5V-2A/32398516274.html
Ajánlom másnak is, mert meg vagyok elégedve az eladóval, készséges volt, eredeti, bontatlan csomagolásában küldte a Raspberryt és alaposan ki volt bélelve a boríték. Viszonylag gyorsan ide is ért (ahhoz képest, hogy Kínából küldte).
Választható többféle ház és többféle táp (nyilván az EU-s kell), a rendelésnél a megjegyzésbe kell írni, hogy melyiket szeretnéd.
A microSD-hez ajánlom őt, már vásároltam tőle, aznap föladta a csomagot, és garantáltan eredeti, új kártyát küld: http://hardverapro.hu/apro/elado_microsd_kartyak__sandisk_samsung_transcend_toshiba__3
De microSD-t is lehet Aliexpress-ről, eBay-ről rendelni, onnan még valamennyivel olcsóbb, csak jól meg kell nézni, hogy ki az eladó.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Subaru topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest