- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ultrazord
tag
openelec+kodi volt fent eddig a gépen, azzal nem volt semmi gond, kivéve, hogy transmissiont nem tudtam beállítani rajta, hogy fusson a háttérben, mint torrent kliens, nem mint remote, vagy minek nevezik.
Feltettem a raspbiant, mellé a transmissiont, minden úgy megy ahogy szeretném, csak a külső hdd-t nem tudja írni.
Viszont, a kodi nem játssza le a filmeket, nincs kép. Begyorsulgat a számláló, tiszta bug. Azért kéne egy másik lejátszó esetleg.Kodi alatt az egérgörgő megy valakinél? Mert ezer fórumot néztem, ezer egyre sajnos nem tudok már időt szánni ezért kérdezek
//sokaknak nem megy, de megoldást nem találtam
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest