- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeniL
tag
válasz
lord.lakli #13883 üzenetére
Mondjuk mivel Én egy feladatra 1 Pi-t használok, nem terveztem kevergetni nem teszteltem. Viszont ha már NAS-nak is akarja használni, én azért vagy távolról, vagy csak helyi hálózatról, vagy csak róla nézek filmet, vagy mozgatok róla és rá adatokat. Tuti nem aggatnék még rá filmnézést vagy ledezést...
Persze ha 1 felhasználó, és torrentezik, és amit letöltött ugyan arról játsza le és még ledezik is, lehet elbírja, nem teszteltem (bár nekem a torrentek sem párhuzamosan futnak, hanem amint végzett eggyel, indítja a következőt, hogy ne akasszam meg, még a Pi2-n is így használom...), viszont nálam már mindent a Pi-n tárolok, mivel van rákötve összesen 3,5 TB tárhelyem, így a család minden tagja hálózatról néz filmet, hallgat zenét, ez az adatforgalom igencsak megterheli a Pi-t, pláne a 10/100-as hálóját ami osztozik az usb-vel is....
Éppen, hogy türéshatáron belül van a használata, tervezem, hogy cserélem majd erősebb socra, natív sata, gigabit, de pénz....
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- Bányász alaplapok eladóak (Alaplap+CPU - csak egyben!)
- Asztali PC , i5 11400F , RTX 3060 12GB , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- AMD gamer PC (R7,Corsair,BeQuiet,Radeon,Arctic,WD,Kingston,Thermalright) Sok garis!MAC MINI csere!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest