- Hobby elektronika
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Fali konzol lapos tévékhez
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Beneveztem én is egy Pi2-vel, OpenElec+Kodi előtelepített OS-sel. Összekötöttem mindent amit kellett (táp, HDMI, Ethernet, aktív USB hub), ki is próbáltam egy filmmel, öröm és boldogság.
Lenne viszont pár kérdésem. Árt neki ha áramtalanítom amikor nem használom? És ami fontosabb. Milyen távirányítóval működik? A tv-jével nem igazán. Dektop pc-ről, esetleg okostelefonnal lehet vezérelni? Ugyanazon routerre vannak kötve. A pc merevlemezét el tudom érni róla, hogy ne kelljen másolgatni a tartalmakat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Milyen routert?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Óra topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest