Hirdetés
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Beneveztem én is egy Pi2-vel, OpenElec+Kodi előtelepített OS-sel. Összekötöttem mindent amit kellett (táp, HDMI, Ethernet, aktív USB hub), ki is próbáltam egy filmmel, öröm és boldogság.
Lenne viszont pár kérdésem. Árt neki ha áramtalanítom amikor nem használom? És ami fontosabb. Milyen távirányítóval működik? A tv-jével nem igazán. Dektop pc-ről, esetleg okostelefonnal lehet vezérelni? Ugyanazon routerre vannak kötve. A pc merevlemezét el tudom érni róla, hogy ne kelljen másolgatni a tartalmakat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann