Hirdetés
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- OLED TV topic
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Milyen széket vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Egérpad topik
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
camaron
csendes tag
Sziasztok,
a segítségeteket szeretném kérni a következő problémában.
adott egy ősrégi gép, aminek alaplapján nem volt sata csatlakozó. vettünk bele egy PCI-os sata raid kártyát, amire 2db vinyo lett raid1-be kötve. na a 2 vinyóból az egyik elkezdett szarakodni, az oprendszer (win2003) felállása után lelassult a rendszer és a kártya infofelületén hol látszott a rosszalkodó merevlemez, hol nem. ki lett szedve, vissza lett küldve mert még garis, a vásárlás helyén futtattak rajta vmi tesztprogit, de hibát nem találtak. viszont az adatok kellenének a vinyókról.
sok helyen olvastam, hogy ha simán rákötöm egy satás alaplapra a jó vinyót, akkor fel kéne ismerni sima vinyóként. hát ez nem történik meg. látja, de dinamikus lemezként. visszakaptam a másik vinyót (ami elvileg a teszt alapján hibátlan), visszatettem a gépbe, de így meg már azt kapom, hogy invalid raid set. a kártya biosában meg csak annyi van, hogy
add new delete raid set
delete raid set
rebuild raid set
és van egy negyedik is amire nem emlékszem, de annak a lényege, hogy no conflict választ adja.
mit tudnék tenni, hogy az adatokat vhogy leszedjem róla?
köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest