Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bnorbert989

tag

válasz bnorbert989 #6282 üzenetére

Megoldottam amivel két napja szenvedtem.Leírom hátha valakinek jól jön.
    Az előzmény fentebb olvasható.
    Két dologra voltam kiváncsi:
    az egyik:A merevlemezek mentek tönkre
    A másik: vagy a raid vezérlő ment tönkre.
    Olvastam hogy a windows 7 nél nem kell raid floppy lemez ugy mint az xp-nél,a win7elbánik az ilyen dolgokkal.
    Betettem a win7-es lemezt bebootolt és arra voltam kiváncsi hogy egyáltalán látszodnak e a merevlemezek.
    igen látszodnak.
    A raid Vezérlő is Müködik,ezt abbol következtettem ki hogy tudtam raid tömböket létrehozni,csak valamiért nem engedte Initzializálni(előkészíteni a további müködésre)
    Gondolkoztam hogy mi van akkor ha ezeken a lemezeken netalántán vanak még adatok.
    Ilyenkor nem is tudom miért a Raid vezérlő kábelt át dugtam az alaplapiba és itt már olyan dolgot vettem észre hog felcsillant egy kis reménysugár.
    Lehetett formázni a lemezeket továbbá media Hibákat lehetett rajta analizálni,javitani.neki álltam.A formázás kb1 órán át tartott az analizálás is.
    Biztosra akartam menni ezért raid 1 et akartam kihozni belőle,ezért megcsináltam ugyanezeket a muveleteket a köveetkező lemezzel.Ezek után visszadugtam a raid vezérlőbe,a többi merevlemezt lecsatlakoztattam,kihuztam a helyéről és láss csodát voala,megy fel szépen az op rendszer :DEnnnyi a történet. :R :C 2 napig szenvedtem vele de msot már jó holnap még vár rám 4 merevlemez amit meg kell csinálnm:D

Új hozzászólás Aktív témák