Hirdetés
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorbert989
tag
válasz
bnorbert989
üzenetére
Megoldottam amivel két napja szenvedtem.Leírom hátha valakinek jól jön.
Az előzmény fentebb olvasható.
Két dologra voltam kiváncsi:
az egyik:A merevlemezek mentek tönkre
A másik: vagy a raid vezérlő ment tönkre.
Olvastam hogy a windows 7 nél nem kell raid floppy lemez ugy mint az xp-nél,a win7elbánik az ilyen dolgokkal.
Betettem a win7-es lemezt bebootolt és arra voltam kiváncsi hogy egyáltalán látszodnak e a merevlemezek.
igen látszodnak.
A raid Vezérlő is Müködik,ezt abbol következtettem ki hogy tudtam raid tömböket létrehozni,csak valamiért nem engedte Initzializálni(előkészíteni a további müködésre)
Gondolkoztam hogy mi van akkor ha ezeken a lemezeken netalántán vanak még adatok.
Ilyenkor nem is tudom miért a Raid vezérlő kábelt át dugtam az alaplapiba és itt már olyan dolgot vettem észre hog felcsillant egy kis reménysugár.
Lehetett formázni a lemezeket továbbá media Hibákat lehetett rajta analizálni,javitani.neki álltam.A formázás kb1 órán át tartott az analizálás is.
Biztosra akartam menni ezért raid 1 et akartam kihozni belőle,ezért megcsináltam ugyanezeket a muveleteket a köveetkező lemezzel.Ezek után visszadugtam a raid vezérlőbe,a többi merevlemezt lecsatlakoztattam,kihuztam a helyéről és láss csodát voala,megy fel szépen az op rendszer
Ennnyi a történet.
2 napig szenvedtem vele de msot már jó holnap még vár rám 4 merevlemez amit meg kell csinálnm
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen routert?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- Milyen egeret válasszak?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ennnyi a történet.
2 napig szenvedtem vele de msot már jó holnap még vár rám 4 merevlemez amit meg kell csinálnm