Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pechman8
tag
válasz
GrotESC
üzenetére
Hát... Szerintem nem fog menni. A gond nem a raid biosban lesz mert megint egybefűzöd figyelve arra, hogy ugyan olyan sorrendben legyen mint a régin volt, a kábelezés is. A gond szerintem a Winnel lesz, mert ahány vezérlő annyiféle driver. Na ezt hogyan cseréljük ki úgy hogy a win még be sem bootolt. Bootoljunk DVD-ről aztán javítás?!... Na szerintem ez a gond! Meg az, hogy mindenhol azt olvasom, hogy a RAID0-nak nincs hibatűrése. Ráadásul a Win sem szokta "elfogadni" csak úgy egy új alaplapot. Még raid nélkül is gond. Szerintem mentés amíg megy, aztán alapicsere.
Ja de csak 2 vinyó van... Hát akkor DropBox (2gb ingyen).Magánvélemény: A kinek "csak" 2 HDD-je van ne csináljon RAID0-t. Ahhoz szerintem kell egy független harmadik! Sajna...
Új hozzászólás Aktív témák
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- 100/100% 500GB SSHD - több db - 2,5"
- IBM Storwize V3700 Storage Array 24x 2.5" SAS- - HDD nélkül
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest