Hirdetés
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sunzi
aktív tag
Azt én tudom, hogy IDE módban egyenként látja a diszkeket, ezért kérdeztem

Jól értem, hogy AHCI módban egy diszkre telepítéskor is kékhalál van? Ha igen, akkor ugye rögtön nem raid problémáról van szó..Azt nem is gondoltam, hogy ide módban kellene használnod, de azt igen, hogy amíg nincs jobb ötlet, ki lehetne próbálni, hogy biztosan simán települ-e? A biztos, hogy felmenne, az azért nem olyan biztos. Ha viszont igen, akkor viszont közelebb kerülünk a probléma forrásához.
Bios a legfrissebb? (11/17/2008)
F6-os floppy-s driver beadással is kipróbáltad?
XP telepítőben a legfrissebb ide vonatkozó ahci és raid driverek vannak integrálva? (8.9.0.1023 vagy újabb) ha nem, akkor mindenképp javasolnám a floppy-s megoldást.Illetve még egy kérés, próbáld még ki a telepítést 1 diszkkel is, RAID módban. A Matrix storage lehetővé teszi, hogy ha így telepíted, akkor miután rásugod a többi diszket, létrehozz raid tömböt OS újratelepítés nélkül...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston HyperX Fury 120GB 2,5" Sata3 SSD
- Toshiba 1TB 7200rpm 100/100
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs