Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PLC programozás
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
radi8tor
üzenetére
Bad sectornál fel sem engedi rakni az op rendszert. Egy sima softveres raid is kiböki. A tömböt még létre engedi hozni jobb esetben, de nekem nem engedte a rendszert felrakni. Amikor beleléptem a raid biosába, pirosan villogva adta a tudtomra, hogy az egyik hdd szar, ezért nem hajlandó velem szóba állni. ez legutóbb egy giga lapnál volt, int soft raid vezérlővel. Miután hdd-t cseréltünk, minden további nélkül ok volt a dolog.
To Kvazár: Én, ha tudok nagyon szívesen segítek, de vasárnap ne várja el senki, hogy egész nap a gép előtt ülljek..

To allein: Ha ebben a topicban a fenti keresővel rákeresel, linkeletm én is pár dokumentumot, amiben mindent megtalálsz a raidről. Javaslom ezeket elolvasni, mert ok, hogy segítünk, segítenek, de ha te is tisztában vagy azzal, hogy mit csinálj, vagy mit kell csinálnod, jobban megy a dolog, és itt sem kell ezerszer leírni, ha valakit érdekel a raid. a wikipédiás oldalon is egy csomó dolog fenn van, magyarul. Ha már ezt elolvasod, tisztában leszel a lényegével.
A googlébe beírva azt az egy szót, hogy raid, majd a magyar oldlalakat kiválasztva az első hat linkben benne van minden. Rögtön az első a wiki.
.Szóljon ez a topic a raid problémáiról a felhasználókról, akiknek a raiddel van valami problémájuk, ne a raidről.
Szvsz.Ezt a hsz-t nem sértésként fogalmaztam meg, ne vedd a lelkedre. Ha valami gondod lesz, szívesen segítünk, de az alapokat ne kelljen minden ötödik hsz-ben leírni.
Ha nem válaszol valaki, az valszeg ezért van.
Kövezzetek meg, ha nincs igazam.
Üdv.Peace

Geller
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Byski Áramláskijelző.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest