Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Egy két portos pci-os, ne adj isten pci-x-es sata raid vezérlőt már elég jó áron be lehet szerezni, és nagyságrendekkel jobb, gyorsabb és nincs nyűg vele. Kettőezer-ötszáz pénzért lehet már venni. A Systemnek mindenképpen elég, ha csak egy sima két lemezes stripe-t csinálsz. Mondjuk én személy szerint a négyes pci-x-es karikat kedvelem. Még megfizethető és többnyire elég. Ha kevés a port, akkor inkább veszek még egyet, mintsem egy 8-as vezérlő. (Többnyire) Persze itt most nem a negyed millás vezérlőkre gondolok.
. Lefogadom, hogy a két F3-as samu is simán menne egy másik raid tömbön lévő, külön vezérlőkártyával működő raid rendszer alól, nem rendszer vinyóként tömbözve, telepítés után. De attól még igaz, hogy az integrált vezérlők elég szarok többnyire és ha működnek is, messze elmaradnak a natív vezérlőktől, szinte (szerintem nincs is szinte) mindenben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Összeadná Elon az Eget és a Földet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen notebookot vegyek?
- LEGO klub
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
. Lefogadom, hogy a két F3-as samu is simán menne egy másik raid tömbön lévő, külön vezérlőkártyával működő raid rendszer alól, nem rendszer vinyóként tömbözve, telepítés után. De attól még igaz, hogy az integrált vezérlők elég szarok többnyire és ha működnek is, messze elmaradnak a natív vezérlőktől, szinte (szerintem nincs is szinte) mindenben.