Hirdetés
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Videós, mozgóképes topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragon`
csendes tag
Üdv!
Végigolvastam az összes elérhető anyagot amit csak találtam, de nem sikerült megoldást találni a következő problémára:
Hardware: Gigabyte EP45-DS3R, 3x wd 250 gb raid edition 3, kettő mirror és egy non-raid.
Win7 van feltelepítve, telepítésnél usbről felhasználtam a raid drivert. Indulásnál és a raid vezérlőnél azt írja, hogy a kötet normál állapotú. Minden működik királyul. Nemrég egy egyszerű kis magáncélú teszt(mértem egy nagyobb project fordítási idejét raiden és nem raiden) alkalmával rájöttem, hogy a raidem nem úgy funkcionál ahogy kellene. Pontosabb mérés után kiderült, hogy a non-raid merevlemezem átlag 93 MB/s olvasási sebességet ér el, a raid 1 ezzel szemben 70-et. A mérő szoftverben szándékosan a legnagyobbra állítottam a teszt fájlok méretét, hogy a raid 1 előnye jöjjön ki. Akárhogy nézem, ez nem frankó.
Pár dolog amit megtettem:
-ellnőríztem a raid vezérőnél biosban minden ok
-windowsban az intel matrix storage managernél is minden ok
-kerestem frissebb drivert, de nincs win7 64bithez, csak vistahoz, az meg nem akar felmászni ([link])
Bármilyen ötletet szívesen várok!Ui: új topicot nyitottam, de lezárták, így jön ide a levesbe. Nem tudom ez míért jó, de ezt kérték.
Valaki az előbb gyorsan hozzá is szólt, hogy raid 0. Finoman jelezném, hogy a progbléma megoldására várok ötleteket, nem pedig az elkerülésére. A raid1re szükségem van.Üdv,
dragon`
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motoros topic
- Háztartási gépek
- Napokon belül befut a No Rest for the Wicked kooperatív frissítése
- PlayStation 5
- Viccrovat
- Google Pixel topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- 480-512GB bontatlan M.2 NVMe SSD-k eladók GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL (a Te nevedre kiállítva)!
- Hikvision HIKSEMI E3000 CITY 512GB PCIe 3.0 NVMe M.2 2280
- Western Digital Gold 3.5 10TB HDD (WD102KRYZ) új
- Team Group 2.5 CX1 480GB SATA3 (T253X5480G0C101) új
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- 200 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I Magyar I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs