Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• twine

veterán

Sziasztok!

Az eddigi Raid 0 pályafutásom az infómban leir gépen a 2*250Gb-os samu HDD-kben kifullad...
    Eddig igy használtam a gépet:
    200Gb samu: Rendszer/telepitett programok
    320Gb samu: Privát tárolás
    2*250Gb Raid0: Melós anyagok(DvAvi legfőképp+egyéb -Filmet, zenét vágok,fotót szerkesztek)-
    Fejembe vettem hogy a 200-as HDD-t lecserélem a 320 "párjára", azt is Raid0-ba rakom, ketté-particionálom, és ugyanugy lesz egy 200-as rendszerem+400 Privátnak!
    Igy lenne két Raid0 "gyors tömböm"! DE
    MIelőtt belekezdenék meg szeretném kérdezni az ebben térdig gázoló kollegákat, mit is javasolnának az előzmények tükrében optimális, és wery gyors megoldásnak, az előzmények tükrében, ha már "dúskálok" a HDD-kben...Végső esetbe fogcsikorgatva, esetleg meg tartanám a 200-as HDD-t is ha nagyon muszály, de valójában inkább a csere fogalmazódott meg bennem, mert még egy 4. giga ramot is szeretnék beszerezni, és igy költségkimélőbb lenne a project! Tehát, gyors-biztonságos-áttekinthető-hatékony...tudtok segiteni?
    Átfutottam a cikkeket,régebben sokat olvastam a dologról, de engem annyira nem érdekel hogy meg is tanuljam, inkább csak létrehozni szeretném, és használni..ezért kérném a segitséget...
    Tisztelettel :R
    Twine

Új hozzászólás Aktív témák