Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Apple MacBook
- Léghűtés topik
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
nrbii
tag
válasz
Jester01
üzenetére
Rossz válasz
Jó válasz. A RAID1 lényege, hogy miden vinyón megvan minden. Márpedig ha elhasznélódás/egyéb ok miatt a Maxtor vinyóm elfüstöl, akkor a másikon ott lesz minden adat. Ha meg nincs RAID1-be, akkor az adataimnak, a több éves munkám eredménye, a zene, a fotók - minde elszáll. Nem egy olyan usert ismerek, akinek elszállt a vinyója. Ne én ezt szeretném megelőzni, mielőtt történik valami.
Most mondd meg őszintén, arra nem jó, hogy az adataim 2x legyen meg, és ha az egyik elromlik, akkor megmeneküljenek?
Viszont a villámcsapás/tulfeszültség ellen tényleg nem véd - ebben igazad van, de ez nálam nem aktuális.
Szóval sztem erre a célra jó lenne.
Jah, és nem is vagyok láma user, aki ''véletlenül'' töröl/felülir fájlokat, mert az ellen tényleg a backup a jó!
Új hozzászólás Aktív témák
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Samsung 960 EVO 250GB M2 NVMe SSD
- 256 GB mSATA SSD eladóak (Hynix, Sandisk, Samsung)
- Samsung 840 Evo / 850 Evo / CM871a / 250GB Sata SSD
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4434
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 4500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest