Hirdetés
- Hobby elektronika
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen házat vegyek?
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
Új hozzászólás Aktív témák
-
borg315
aktív tag
5. hát sajnos itt legalitásra kell gyúrni, tehát nem játszik a home ''felokosítása''
és megnéztem, alapból sajnos a home még csak nem is kezeli a dyn. diskeket (logical disk manager sincs), így még az se játszik h az ember a pro-jával összerakja a raidet és a home meg használja
marad a hw-es raid.
amúgy a pro biztosan tud önmagában is raid tömböt csinálni, legálisan, mert én pld. így csináltam itthon
konfigfile-szerkesztés nélkül. xp sp2 pro eng. vagy úgy érted, h boot raidet nem lehet legálisan csinálni? mer' az tényleg nem ment
pedig tök jó lenne ha a rendszerpartícióm tükrözve lenne.. 
7. úgy láttam, h az ntbackup olyat is tud, h csinál egy naaagy mentést és mellé egy boot disket, és a kettővel együtt vissza tudja állítani az állapotot. persze ennél azért jobb a raid1, hiszen a tükör összetörése ;) esetén is képes bootolni stb. és kihúzza (jobb esetben ;)) addig, amíg meg nem jön az új hdd a tükörbe az elromlott helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Horgász topik
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és megnéztem, alapból sajnos a home még csak nem is kezeli a dyn. diskeket (logical disk manager sincs), így még az se játszik h az ember a pro-jával összerakja a raidet és a home meg használja
marad a hw-es raid.