Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• borg315

aktív tag

válasz brd #2084 üzenetére

5. hát sajnos itt legalitásra kell gyúrni, tehát nem játszik a home ''felokosítása'' :) és megnéztem, alapból sajnos a home még csak nem is kezeli a dyn. diskeket (logical disk manager sincs), így még az se játszik h az ember a pro-jával összerakja a raidet és a home meg használja :( marad a hw-es raid.

amúgy a pro biztosan tud önmagában is raid tömböt csinálni, legálisan, mert én pld. így csináltam itthon :) konfigfile-szerkesztés nélkül. xp sp2 pro eng. vagy úgy érted, h boot raidet nem lehet legálisan csinálni? mer' az tényleg nem ment :) pedig tök jó lenne ha a rendszerpartícióm tükrözve lenne.. :(

7. úgy láttam, h az ntbackup olyat is tud, h csinál egy naaagy mentést és mellé egy boot disket, és a kettővel együtt vissza tudja állítani az állapotot. persze ennél azért jobb a raid1, hiszen a tükör összetörése ;) esetén is képes bootolni stb. és kihúzza (jobb esetben ;)) addig, amíg meg nem jön az új hdd a tükörbe az elromlott helyett.

Új hozzászólás Aktív témák