Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz
borg315
üzenetére
1. Szerintem nincs ilyen bolt.

4. Ne félj, nincs egyik rendszerfile sem konkrét helyhez kötve, mondom, egyedül az ntldr, ntdetect.com, boot.ini esetén van valami korlát, hogy bizonyos mérethatáron belül kell lennie, de ebben most nem vagyok biztos. Az alaplapcsere-''kékhalál'' egész más miatt van: próbálkozik a régi alaplaphoz feltelepített driverrel kezelni a HDD-t és ez nem fog menni, ha más vezérlőchip van az új alaplapon.
5. Csak RAID1 lehet boot (win-es RAID esetén), de az biztos, hogy lehet. Konvertálni kell dinamikusra a HDD-t (ez a konvertálás visszafelé nem megy adatvesztés nélkül, tehát, ha már dinamikus, akkor az is marad, csak törléssel lehet visszacsinálni). Lehet, hogy félreérthető voltam: legálisan a Pro-val sem lehet készíteni win-féle RAID-et; szerkeszteni kell hozzá 3 db rendszerfile-t (ezt ugye tiltja az EULA). Azt nem tudom, hogy ugyanezt a Home-mal is el lehet-e játszani, sosem próbáltam, csak eljátszottam a gondolattal, hogy nagyrészt ugyanazokból a file-okból áll a Home is, csak korlátozva van néhány dolog benne, ezért talán működik.
7. Az ntbackup csak úgy tud működni sajnos, hogy egy már feltelepített rendszerre tudod visszabackup-olni a mentést, legalábbis a System State (registry, bootfile-ok...) részt csak így lehet visszanyomni vele, az egyéb file-ok mennek simán is, akárhová.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG 9100 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új, 1 év garancia - 14.700-13.300 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 990 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 - Új, 1 év garancia - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- Corsair MP600 PRO XT 2TB Heatsink NVMe PCIe Gen. 4
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest