Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz
borg315
üzenetére
1. Szerintem nincs ilyen bolt.

4. Ne félj, nincs egyik rendszerfile sem konkrét helyhez kötve, mondom, egyedül az ntldr, ntdetect.com, boot.ini esetén van valami korlát, hogy bizonyos mérethatáron belül kell lennie, de ebben most nem vagyok biztos. Az alaplapcsere-''kékhalál'' egész más miatt van: próbálkozik a régi alaplaphoz feltelepített driverrel kezelni a HDD-t és ez nem fog menni, ha más vezérlőchip van az új alaplapon.
5. Csak RAID1 lehet boot (win-es RAID esetén), de az biztos, hogy lehet. Konvertálni kell dinamikusra a HDD-t (ez a konvertálás visszafelé nem megy adatvesztés nélkül, tehát, ha már dinamikus, akkor az is marad, csak törléssel lehet visszacsinálni). Lehet, hogy félreérthető voltam: legálisan a Pro-val sem lehet készíteni win-féle RAID-et; szerkeszteni kell hozzá 3 db rendszerfile-t (ezt ugye tiltja az EULA). Azt nem tudom, hogy ugyanezt a Home-mal is el lehet-e játszani, sosem próbáltam, csak eljátszottam a gondolattal, hogy nagyrészt ugyanazokból a file-okból áll a Home is, csak korlátozva van néhány dolog benne, ezért talán működik.
7. Az ntbackup csak úgy tud működni sajnos, hogy egy már feltelepített rendszerre tudod visszabackup-olni a mentést, legalábbis a System State (registry, bootfile-ok...) részt csak így lehet visszanyomni vele, az egyéb file-ok mennek simán is, akárhová.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 256 GB mSATA SSD eladóak (Hynix, Sandisk, Samsung)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Eladó ÚJ WD PC SN740 1TB NVMe SSD (PCIe 4.0)
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest