Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen processzort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SONY LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sullivan
aktív tag
Hát pl a random access a raptoroknak nincs ennyi
hd tach szerint olyan 13 ms körül van ennek! A Sandrában nemtom hogy jött ki az az érték, de mikor 2 vinyo volt raid0-ban már akkor is 7ms-et írt! Most próbáltam beolvastatni egy 4gb-os cumot total commanderben sfv fájl által, ott olyan 100 mb/s volt az olvasás! Önmagára olyan 45-55 mb/s-el másol! Random írás/olvasással még nem tudtam kiakasztani! 2 dvd írás + tömörítés + önmagára másolás meg sem kottyant neki
És ezek sp1 alatt! 64 bites windows alatt még gyorsabb!!! Szóval fasza nagyon de a sandra értékeit azért nem tudja szerintem! Lehet a 3ghz-es sandiego is kevés már ehhez!
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- GL.iNet OFF topik
- Milyen processzort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Összeadná Elon az Eget és a Földet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Kingston hyperX fury 2x8GB kit 2400mhz
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
hd tach szerint olyan 13 ms körül van ennek! A Sandrában nemtom hogy jött ki az az érték, de mikor 2 vinyo volt raid0-ban már akkor is 7ms-et írt! Most próbáltam beolvastatni egy 4gb-os cumot total commanderben sfv fájl által, ott olyan 100 mb/s volt az olvasás! Önmagára olyan 45-55 mb/s-el másol! Random írás/olvasással még nem tudtam kiakasztani! 2 dvd írás + tömörítés + önmagára másolás meg sem kottyant neki
És ezek sp1 alatt! 64 bites windows alatt még gyorsabb!!! Szóval fasza nagyon de a sandra értékeit azért nem tudja szerintem! Lehet a 3ghz-es sandiego is kevés már ehhez!