Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Mi a különbség a szerver és a PC között?
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- ARM-os meglepetéskiadást kap az év első felében a Windows 11
PROHARDVER! témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Akciókamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sullivan
aktív tag
Hát pl a random access a raptoroknak nincs ennyi
hd tach szerint olyan 13 ms körül van ennek! A Sandrában nemtom hogy jött ki az az érték, de mikor 2 vinyo volt raid0-ban már akkor is 7ms-et írt! Most próbáltam beolvastatni egy 4gb-os cumot total commanderben sfv fájl által, ott olyan 100 mb/s volt az olvasás! Önmagára olyan 45-55 mb/s-el másol! Random írás/olvasással még nem tudtam kiakasztani! 2 dvd írás + tömörítés + önmagára másolás meg sem kottyant neki
És ezek sp1 alatt! 64 bites windows alatt még gyorsabb!!! Szóval fasza nagyon de a sandra értékeit azért nem tudja szerintem! Lehet a 3ghz-es sandiego is kevés már ehhez!
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Marathon (2025)
- Family Link
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- BestBuy ruhás topik
- Apple iPhone 17 - alap
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
hd tach szerint olyan 13 ms körül van ennek! A Sandrában nemtom hogy jött ki az az érték, de mikor 2 vinyo volt raid0-ban már akkor is 7ms-et írt! Most próbáltam beolvastatni egy 4gb-os cumot total commanderben sfv fájl által, ott olyan 100 mb/s volt az olvasás! Önmagára olyan 45-55 mb/s-el másol! Random írás/olvasással még nem tudtam kiakasztani! 2 dvd írás + tömörítés + önmagára másolás meg sem kottyant neki
És ezek sp1 alatt! 64 bites windows alatt még gyorsabb!!! Szóval fasza nagyon de a sandra értékeit azért nem tudja szerintem! Lehet a 3ghz-es sandiego is kevés már ehhez!