Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- 3D nyomtatás
- Apple MacBook
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
detto71
csendes tag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem a raid-es dolgokkal kapcsolatban. Vettem egy abit kn9s alaplapot, egy ide meg sok sata vezérlő van rajta. Tettem bele egy 3000 ft körüli raid vezélőt. Nekem a régi gépembe 1 optikai olvasó, 3 hdd van mind ide felülettel.
Kérdéseim:
1. állítólag a raid vezérlőre kötött hdd-ről a gép nem tud bootolni, tehát az alaplapi ide-re kellenne kötni a master1 hdd-t, de akkor mellé kell tenni az optikai olvasót és hát ugye az nem igazán jó párosítás. Nagyon lassítják egymást.
2. A raid vezérlőre ha jól tudom nem lehet kötni optikai olvasót/írót, igaz ez?
3. Nekem a raid vezérlőre csak azért van szükségem, hogy az összes eszközeimet fel tudjam rakni, semmiféle tükrözésre nincs szükségem. Tehát, ha a raid vezérlőre teszek két hdd-t mind a kettőt külön meghajtónak szeretném láttni. Megoldható ez?
Ja, ha a raid-re pl. egy hdd teszek és nincs a gépben több vinyó, akkor a win telepítő nem is lát hdd-d a gépben, ez igaz?
előre is köszi
detto71
Új hozzászólás Aktív témák
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- TCL LCD és LED TV-k
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- 3D nyomtatás
- Le Mans Ultimate
- Apple MacBook
- Linux Mint
- Milyen autót vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- 2026.11.13-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest