Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Elkezdődött a januári hardverpóker
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
detto71
csendes tag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem a raid-es dolgokkal kapcsolatban. Vettem egy abit kn9s alaplapot, egy ide meg sok sata vezérlő van rajta. Tettem bele egy 3000 ft körüli raid vezélőt. Nekem a régi gépembe 1 optikai olvasó, 3 hdd van mind ide felülettel.
Kérdéseim:
1. állítólag a raid vezérlőre kötött hdd-ről a gép nem tud bootolni, tehát az alaplapi ide-re kellenne kötni a master1 hdd-t, de akkor mellé kell tenni az optikai olvasót és hát ugye az nem igazán jó párosítás. Nagyon lassítják egymást.
2. A raid vezérlőre ha jól tudom nem lehet kötni optikai olvasót/írót, igaz ez?
3. Nekem a raid vezérlőre csak azért van szükségem, hogy az összes eszközeimet fel tudjam rakni, semmiféle tükrözésre nincs szükségem. Tehát, ha a raid vezérlőre teszek két hdd-t mind a kettőt külön meghajtónak szeretném láttni. Megoldható ez?
Ja, ha a raid-re pl. egy hdd teszek és nincs a gépben több vinyó, akkor a win telepítő nem is lát hdd-d a gépben, ez igaz?
előre is köszi
detto71
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston HyperX Fury 120GB 2,5" Sata3 SSD
- Toshiba 1TB 7200rpm 100/100
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest