Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
üzenetére
Na meglett a PERC H310-es + két új négysata kábel, LSI crossflash IT mód, lábletakarás nélkül csinin teszi a dolgát, megtömtem tegnap a gépet rendesen + ventik, tápok, kábelek újraszétosztogatása-hajtogatása (mégiscsak egy desktop ház), 2.5 óra küszködés és némi derékfájás és gép-kiporolás, szűrő mosás, HDD csavar keresés és minden fiszfasz után jajjjdejóóóóóóó most, úúúgy örül a kis lelkem
Zasszony is tapsolt, igaz azon röhögött, hogy halvány lila fingja sincs, én minek örülök, de ha kell, örül velem, mert látja, nagyon vigyorgok, úgyhogy ő is vigyorgott. Hiába na, még a vigyorgást is sikerült mirror-ba tennem.
Egy gyors újabb resilver (azaz túl gyorsan kész lett, úgyhogy bizt. kedvéért végig scrub-oltam mindkét pool-om) és fakkje, hibátlan. Hát ez nagyon jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Iphone Xs 64GB 100% (3hónap Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest