Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Micro Four Thirds
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ramihu
tag
Mivel elég sokat megyek TA-t ebböl lenne kérdésem: a sima köröket elég jól viszem már (szerintem), viszont a draft-nál igen béna vagyok. Jelenleg gyakorlás képpen föleg az üzemanyaggal akarok spórolni. Szóval általában az van hogy ha valakire ráragadok akkor el kezdek gyorsulni és mikor már veszélyesen közel vagyok természetesen visszaveszek a gázpedálból. Kb háromnegyed állásban vagyok ekkor elkezdek lemaradni újra nyomok gázt de ilyenkor szinte mindig késő és véglegesen leszakadok töle. Tegnap este három körön keresztül vezettem "csodálatosan" preciz vezetéssel a mezönyt, aztán ketten összeálltak draft-ra és 3-4 kör alatt kb fél kört vertek rám, elég bosszantó érzés volt.
Mi a jó technológia? Lehet hogy szinte lökhárító érintésig kéne rámásznom az áldozatomra?
Új hozzászólás Aktív témák

- Viccrovat
- E-roller topik
- Mikrotik routerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS Acer Nitro 5 Gamer Laptop RTX 3060 144Hz 16GB 1TB SSD
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 64GB+256GB MicroSD + okositott, Atmosphere 3 hó garanciával
- Playstation 5 Digital Edition 825GB (CFI-1116A) + 1 Joy + töltő 6 hó gar., Bp-i üzletből eladó!
- 700w psu
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- Újszerű Acer Nitro 5 - 17.3" QHD 165Hz - i9-12900H - 32GB - 1TB - RTX 4060 - Win11
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- PANASONIC Toughbook CF-53,i5-3340M,4GB RAM,500GB HDD,DVD,WIN10
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest