Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- Nem spórolt a PCI Express sínekkel a Maxsun alaplapszörnye
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ramihu
tag
Mivel elég sokat megyek TA-t ebböl lenne kérdésem: a sima köröket elég jól viszem már (szerintem), viszont a draft-nál igen béna vagyok. Jelenleg gyakorlás képpen föleg az üzemanyaggal akarok spórolni. Szóval általában az van hogy ha valakire ráragadok akkor el kezdek gyorsulni és mikor már veszélyesen közel vagyok természetesen visszaveszek a gázpedálból. Kb háromnegyed állásban vagyok ekkor elkezdek lemaradni újra nyomok gázt de ilyenkor szinte mindig késő és véglegesen leszakadok töle. Tegnap este három körön keresztül vezettem "csodálatosan" preciz vezetéssel a mezönyt, aztán ketten összeálltak draft-ra és 3-4 kör alatt kb fél kört vertek rám, elég bosszantó érzés volt.
Mi a jó technológia? Lehet hogy szinte lökhárító érintésig kéne rámásznom az áldozatomra?
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vezetékes FEJhallgatók
- nVidia tulajok OFF topikja
- LEGO klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gumi és felni topik
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4357, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest