- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Isten88 #8845 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek veled! Néhány hozzászólással ezelőtt én is panaszkodtam, hogy nagyon keveset adnak a pályák és ahhoz képest meg milyen árak vannak. Így 200% vagy 300% bonus nélkül nincs is kedvem játszani. Szerintem sokan vannak így (persze nem az itteni fanatikus PT-sek). Ebben a témában már PaJa-val volt egy két szóváltásunk, mert szerinte igenis jó, hogy nincsen semmilyen bonus, hát szerintem meg NEM JÓ. Szerintem a hosszútávú eredeménye ennek az lesz, hogy sokan átpártolnak más játékokhoz vagy egyszerűen nem tolják a PT-t. (Ez az Aeria-nak meg nekünk sem jó).
Lehet leharapni a fejem megint! -
ramihu
tag
válasz
Isten88 #8845 üzenetére
Nem tudom mit olvastál ki a soraimból, semmi bajom a játék élménnyel csak finoman megjegyeztem hogy nem is rossz a 10 percre a 3K. Élvezem a CTF-et igy is és 300%-is mert annak hogy mennyit fizer semmi köze a játék élményhez. Tegnap is összehoztam egy ECU upgrade-t a subi-hoz. Ma biztos nem fogok megint összehozni mert nekem az 15K-ba kerül de holnapra meg lesz. Nem látok abban semmi problémát ha csak 2 naponta megy a fejlesztés.
Mint már korábban is irtam csak a body upgrade árát tartom soknak, elég volt arra az 50K is.
Túlzásnak érzem hogy semmit sem lehet fejlődni. A 300% rengeteg lenne, szerintem a sima pályákon a max a mostani kb másfélszerese lehetne. -
mazda626
addikt
válasz
Isten88 #8845 üzenetére
Ez az.
Nincs semmi motiváció. Driften csak circle van, mindenki csinál 4-6 millát, én meg szerencsétlenkedek 1 millával max.
Korábban írta valaki ezt az auto wangát. Este úgyis tölt a gép, elgondolkodtam rajta és lehet nem lenne rossz. Napközben versenyzek, este meg RP-t gyűjtögetek.
-
MaciG
addikt
válasz
Isten88 #8845 üzenetére
Mindenki? Én pl. nagyon szeretem a serpentint
Vegyél 3x-os race bonuszt és ha tied a BLT ,és clean sectorok is vannak (azt is háromszorozza) akkor már szépen ad
(4 köröd B-road adott nekem 2K felett , és eddig a 7 körös adott ennyit)
Bár szerintem is jobb volt úgy ,hogy az explorer sokad adott és aki gyűjteni akart az oda ment , aki versenyezni az meg sim_vs-be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- War Thunder - MMO Combat Game
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Október 10-én jelenik meg a Little Nightmares III
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest