- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egérpad topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nikon DSLR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Isten88 #8845 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek veled! Néhány hozzászólással ezelőtt én is panaszkodtam, hogy nagyon keveset adnak a pályák és ahhoz képest meg milyen árak vannak. Így 200% vagy 300% bonus nélkül nincs is kedvem játszani. Szerintem sokan vannak így (persze nem az itteni fanatikus PT-sek). Ebben a témában már PaJa-val volt egy két szóváltásunk, mert szerinte igenis jó, hogy nincsen semmilyen bonus, hát szerintem meg NEM JÓ. Szerintem a hosszútávú eredeménye ennek az lesz, hogy sokan átpártolnak más játékokhoz vagy egyszerűen nem tolják a PT-t. (Ez az Aeria-nak meg nekünk sem jó).
Lehet leharapni a fejem megint! -
ramihu
tag
válasz
Isten88 #8845 üzenetére
Nem tudom mit olvastál ki a soraimból, semmi bajom a játék élménnyel csak finoman megjegyeztem hogy nem is rossz a 10 percre a 3K. Élvezem a CTF-et igy is és 300%-is mert annak hogy mennyit fizer semmi köze a játék élményhez. Tegnap is összehoztam egy ECU upgrade-t a subi-hoz. Ma biztos nem fogok megint összehozni mert nekem az 15K-ba kerül de holnapra meg lesz. Nem látok abban semmi problémát ha csak 2 naponta megy a fejlesztés.
Mint már korábban is irtam csak a body upgrade árát tartom soknak, elég volt arra az 50K is.
Túlzásnak érzem hogy semmit sem lehet fejlődni. A 300% rengeteg lenne, szerintem a sima pályákon a max a mostani kb másfélszerese lehetne. -
mazda626
addikt
válasz
Isten88 #8845 üzenetére
Ez az.
Nincs semmi motiváció. Driften csak circle van, mindenki csinál 4-6 millát, én meg szerencsétlenkedek 1 millával max.
Korábban írta valaki ezt az auto wangát. Este úgyis tölt a gép, elgondolkodtam rajta és lehet nem lenne rossz. Napközben versenyzek, este meg RP-t gyűjtögetek.
-
MaciG
addikt
válasz
Isten88 #8845 üzenetére
Mindenki? Én pl. nagyon szeretem a serpentint
Vegyél 3x-os race bonuszt és ha tied a BLT ,és clean sectorok is vannak (azt is háromszorozza) akkor már szépen ad
(4 köröd B-road adott nekem 2K felett , és eddig a 7 körös adott ennyit)
Bár szerintem is jobb volt úgy ,hogy az explorer sokad adott és aki gyűjteni akart az oda ment , aki versenyezni az meg sim_vs-be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- XPEnology
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest