Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shad0w

senior tag

válasz erdol #7536 üzenetére

Naneeeee. Ezt kezdem nagyon utálni ebben a játékban. Olyan szabályokat találtak ki a játékosok amiknek semmi alapjuk, pláne joguk nincs. Most miért baj, ha ő üzemanyagot akar spórolni? Nemrég hangoztatták itt páran, hogy rookie-val jobb menni mert lehet taktikázni, erre most kiderül, hogy a faszt lehet, mert ha vki nem az "egyetlen" taktikát (draft) követi, akkor már unfair és bekell neki fékezni, meg jól leszólni, meg mittomén. Most tényleg, addíg amíg nemlök ki senkit, nincs útban senkinek miért baj, ha üzemanyagspórolással 2 kiállásos taktikára pályázik?

De van még1 ilyen "szabály" amivel televan a tököm, ez pedig az, hogy "megkell" várni a lámákat a végén. Könyörgöm, majd ha jobb lesz, akkor betudja fejezni a versenyt és akkor kap több RP-t, addig meg kevesebbet kap. Pont. Persze ha az első megakarja várni a végét akkor természetesen megállok énis... Nagyon fel tudnak idegesíteni azzal amikor stock kawa-val alázom a C-s meg D-s playereket, rájuk verek egy kört, utána persze, hogy nemvárom meg őket, és ilyenkor vagy azért raknak ki mert stock kawa-val aláztam, vagymert nem vártam meg őket. Ahh.
    Szerencsére lehet találni hozzám hasonló szinten lévő embereket is akikkel lehet normálisat menni.

• ramihu

tag

válasz erdol #7536 üzenetére

Látom tényleg haraptok a szélárnyékra. Nem célom hogy élösködjek csupán próbálkoztam lépést tartani valakivel hogy beletanuljak.
    Jelenleg a versenyeim lefolyása igen egyszerűen nézz ki.
    Elölröl indulok: pár kör és draftolva otthagynak igy tudok szerezni 3.-4. helyezést
    Elölröl indulok: hátulról belémrobog megyek legelni a füre
    Középről indulok: biztos hogy megyek legelni mert valaki balhét csinál
    Hátulról indulok: első kanyar után otthagy a mezőny mert padló gázzal nem merek menni félek hogy beledurranok valakibe. Ez nem teljesen vert helyzet mert általában balhé van és ha sikerül kikerülni a roncsokat akkor nem pont az utolsó helyen érek a célba.

Szóval még van mit fejlődnöm :K

Új hozzászólás Aktív témák