- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
ramihu #26478 üzenetére
Hírdették, hogy lesz BMWre is licensze a játéknak, a csatornaválasztón is ott virít már az 1es meg a BMW embléma, de a játékban nem láttam. Engem annyira nem is izgatnak. Cl2ben ott az MX5, Cl4ben az 5 lépcsős Stallion, cl6ban meg Panama ami engem érdekel, az M6 különben sem tetszik. Az offroad cl4 x5re viszont kíváncsi vagyok.
Továbbra is lehet majd CTFezeni, csak lesz egy csapatod, társaid. Driftelni meg lehet sim módban, lvlRben itt lehet indulni a drift autókkal bár a szabályzat tiltja, hogy nem a módnak megfelelő autóval induljanak, de azért látni vs módban drift autókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest