Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Plazma TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
SylarHUN
üzenetére
Ez így van!! Igenis Nyomja végig mindenki az elejétől a végéig, vagy VEGYEN xp+rp csajokat, meg poppert, és mindjárt lesz sok száz %-os szorzója!! Vagy élvezed, küzdesz ezért a jó játékért és élményéért, vagy megveszed, és nem fogod értékelni..
Szerintem Laca és én is azért merjük ezt mondani, mert nem ma kezdtük a PT.-t és rég voltunk 20 évesek.. meg a 30 is elmúlt pár éve..
Szal' Hajrá skacok, toljáttok ezerrel, fog jöbbi az a xaros RP, meg az XP is.. Kicsit lassabban, kicsit döcödősebben, mint eddig, de lesz!
Bár az tényleg vicc, ami tegnap is volt, hogy 4en-5en toltuk az 5 körös versenyeket, és csak 900RP-ket kaptunk..
DE rohadt jól éreztük magunkat!!! És nem azért mert xarásig vagyunk RP-vel, hanem mert együtt nyomtuk!!
És igen, nekem is rohadtul kéne még az RP, kinek nem?? Be szeretném fejezni a Fortét, és a Phoenixet.. Nem is kell sok hozzá.. olyan 800.000RP és kész vannak!! Akkor most sírjon a szám????
Vagy fizessek érte?? És akkor? Kész lesz 1 perc alatt.. Játékélmény utána? Vagy élvezkedjek azon, hogy másoknak nincs rá pénze, és én vagyok az ász?? Neemm.. az NEM játékélmény!! Párszor már beégtem a fullos verdáimmal, acceleration csajjal.. Úgy "elvertek" mit a xart.. csak mert nem isemertem a pályákat, és nem volt rutinom az irányításban, de azonnal akartam mindent.. Az nem ment.. és nem is volt élvezetes..A 7-8-9 milla driftet pedig úgy tudod megcsinálni, hogy az elejétől, az utolsó 2-3 mp-ig megszakítás nélkül csúszol... szinte csőgázon, tökéletes íven, és szögben...akkor igen..Vagy úgy tudsz nyerni, ha a ghostot kikapcsolod, és PaJát 2-3 percenként kipöccinted a pályáról

-
MaciG
addikt
válasz
SylarHUN
üzenetére
Annyira azért nem vészesek az árak, a body upgrade-ket leszmáítva.
Úgy döntöttem mostmár szerzek valami jó kis class5-ös verdát és feltuningolom maxra
Ebből a trióból melyiket érdemes megvenni? forte-evo-rx7 Eddig egy fortem van de nem igazán jön be az irányítása
(Lehet csak azért mert még alig tuningoltam?)Én is már sok olyat láttam hogy ~150 letolt meccse van a srácnak ,de már panamával furikázik, de vezetni meg nem tud....
Új hozzászólás Aktív témák

- CASIO órák kedvelők topicja!
- Mikrotik routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Battlefield 6
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Windows 11
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra (1. gen.) // 49mm // Black/Gray Trail Loop (M/L)
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black - 10 év garival!
- Bontatlan Logitech MX Master 3S grafitszürke színben eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Vagy fizessek érte?? És akkor? Kész lesz 1 perc alatt.. Játékélmény utána? Vagy élvezkedjek azon, hogy másoknak nincs rá pénze, és én vagyok az ász?? Neemm.. az NEM játékélmény!! Párszor már beégtem a fullos verdáimmal, acceleration csajjal.. Úgy "elvertek" mit a xart.. csak mert nem isemertem a pályákat, és nem volt rutinom az irányításban, de azonnal akartam mindent.. Az nem ment.. és nem is volt élvezetes..

(Lehet csak azért mert még alig tuningoltam?)