Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SSP33DY

aktív tag

válasz SylarHUN #8789 üzenetére

Ez így van!! Igenis Nyomja végig mindenki az elejétől a végéig, vagy VEGYEN xp+rp csajokat, meg poppert, és mindjárt lesz sok száz %-os szorzója!! Vagy élvezed, küzdesz ezért a jó játékért és élményéért, vagy megveszed, és nem fogod értékelni..
    Szerintem Laca és én is azért merjük ezt mondani, mert nem ma kezdtük a PT.-t és rég voltunk 20 évesek.. meg a 30 is elmúlt pár éve..
    Szal' Hajrá skacok, toljáttok ezerrel, fog jöbbi az a xaros RP, meg az XP is.. Kicsit lassabban, kicsit döcödősebben, mint eddig, de lesz! :))
    Bár az tényleg vicc, ami tegnap is volt, hogy 4en-5en toltuk az 5 körös versenyeket, és csak 900RP-ket kaptunk.. :Y
    DE rohadt jól éreztük magunkat!!! És nem azért mert xarásig vagyunk RP-vel, hanem mert együtt nyomtuk!! :C :R
    És igen, nekem is rohadtul kéne még az RP, kinek nem?? Be szeretném fejezni a Fortét, és a Phoenixet.. Nem is kell sok hozzá.. olyan 800.000RP és kész vannak!! Akkor most sírjon a szám???? :O Vagy fizessek érte?? És akkor? Kész lesz 1 perc alatt.. Játékélmény utána? Vagy élvezkedjek azon, hogy másoknak nincs rá pénze, és én vagyok az ász?? Neemm.. az NEM játékélmény!! Párszor már beégtem a fullos verdáimmal, acceleration csajjal.. Úgy "elvertek" mit a xart.. csak mert nem isemertem a pályákat, és nem volt rutinom az irányításban, de azonnal akartam mindent.. Az nem ment.. és nem is volt élvezetes..

A 7-8-9 milla driftet pedig úgy tudod megcsinálni, hogy az elejétől, az utolsó 2-3 mp-ig megszakítás nélkül csúszol... szinte csőgázon, tökéletes íven, és szögben...akkor igen..Vagy úgy tudsz nyerni, ha a ghostot kikapcsolod, és PaJát 2-3 percenként kipöccinted a pályáról :DD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :P :B

• MaciG

addikt

válasz SylarHUN #8789 üzenetére

Annyira azért nem vészesek az árak, a body upgrade-ket leszmáítva.

Úgy döntöttem mostmár szerzek valami jó kis class5-ös verdát és feltuningolom maxra :))
    Ebből a trióból melyiket érdemes megvenni? forte-evo-rx7 Eddig egy fortem van de nem igazán jön be az irányítása :F (Lehet csak azért mert még alig tuningoltam?)

Én is már sok olyat láttam hogy ~150 letolt meccse van a srácnak ,de már panamával furikázik, de vezetni meg nem tud....

Új hozzászólás Aktív témák