- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Acer notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
[HUN]Mark
csendes tag
-
Attka85
tag
válasz
[HUN]Mark #26693 üzenetére
én csak ide kürtöltem be ezt a fórumba...nem adtam ki innen, de nem hiszem, hogy én "váltom meg" a játékot...ha meg ennyire hallgatnak rám, akkor lenne jópár ötletem a játék fejlesztésére...---MÁS: szerintem ez taktikai húzás volt az AG részéről, hogy nem kellett nekik patch, bár lett volna több is, valószínű arra játszottak, hogy inaktívak lesznek sokan(be is jött) és törlődik a profiluk, accountjuk, tehát kezdhetik elölről és bevételi források keletkeznek ezáltal...DE: ott hülyéskedték el AG-nál, hogy a pókeres alkalmazáson korlát nélkül lehet(-ett) AP-t nyerni...hát persze hogy nem veszi senki az APjüket, ha ingyé is van...hatalmas öngóóól...most meg kapálóznak, nem tett jót az ip-ban, de ha a területi lefedettségét nézzük az AG-nek, azért nem pici területről van szó: Kanada, USa, Magyaro....ember lenne, (lesz is) csak egy jó patch kell, amit egy bugmentes Kitty el is hozhat nekünk...szóval Bétára fel! Ha nincs senki, akkor tesztelem a missiont és egyebeket, esetleg megkérek valakit jöjjön már be segíteni... Na mostmár kicsit hosszú lettem, de talán nem minden égbekiáltó hülyeség, amit írtam, ha igen, akkor bocsánatot kérek
-
csige791
tag
-
Creative997
őstag
válasz
[HUN]Mark #23399 üzenetére
Sokat vártunk mire elindultunk, mire lement a CTF, Sim verseny előtt nem láttalak, kerestelek.
Vasárnap du-estefelé kéne szerintem folytatni de még tegnap este leírtam
TA draft - egyszer draftoltam URC-vel vagy mi a crew nevük, 5en draftoltunk akkor, nagyon durva volt és nagyon gyorsak voltunk, aztán én később álltam ki tankolni és leszakadtam tőlük úgy hogy ők nehezebbek voltak. Gyakorlás kérdése az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Google Chrome
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hálózatokról alaposan
- Fotók, videók mobillal
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hobby rádiós topik
- FOTÓS beárazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest