Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
csige791
üzenetére
Nekem 16ról 64re emelés sem nem segített, azelőtt 32n volt
For what to select this Watkins Glen ??? Since many people cannot be going on the flat Oval Track normally throughout yet.
in this manner constant the collisions, what will be if to brake, it is necessary to bend ???
It would be necessary to think through this better before vote according to me
Ahogy értelmeztem és szerintem helyesebb angol fordításban így hangozna:
Why vote for Watkins Glen? Many people cant go straight on the current oval track, they collide a lot with others and with wall. What would happen if they need to break?
Think before you vote! Are you skilled enough for a really hard track, even harder with TA like car?
I think the rectangle track would give more points, you get more average speed on that. Shows much similar to NASCAR tracks.ennyivel egészíteném ki.
Amiket beküldözgettetek, feltölöttetek videjót azért mindenki kap pontot ha megcsinálta a nehézségi szintet, nincs verseny. Amúgy már ki van írva az eheti, neki is látok
Új hozzászólás Aktív témák

- Windows 11
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen NAS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mini-ITX
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Elektromos cigaretta 🔞
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Gamer PC I5 12400F, RTX3050 OC 8 GB, 16GB DDR4. 1 TB SSD
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Natúr Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 86% Akkumulátor
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs