Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Felvázolta a Vision 2025-ön az Intel, hogy mi várható jövőre
- Amazon Fire TV stick/box
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
csige791 #7715 üzenetére
ne törődj vele csige! Majd ha relase lessz, akkor menj 055.-öt! Bár tök mind1, én is voltam 1. itt-ott, de majd jön gsxr13k és mindenhol mindenkinél fél órával jobb időket fog menni...
MÁS egyébként az acceleration girl szerintem qrvára nem kéne az uj relasebe, és minden pályának a rekordját nullázni kéne! Akkor lehetne megmutatni igazán, hogy ki mit tud!! Pár tizedek lennének a rekord különbségek! És pl. nem verném hülyére a mezőnyt egy kavanával, némi bekpakkal, meg egy accel. girl-el.. És nem hallgatnám, hogy csíter vagyok..hehe
És persze AP-be kerül a csaj.. ugye.. De csak azért, hogy 72 óráig gyorsabb legyél, esetleg nagyon sok gyakorlás után 1 pályán elérj egy 1.,2.,3. helyet.. ÉS ha nincs rá lóvéd?? Esélytelen looserként szedegeted a pontjaidat, és nem érted, hogy cső gázon menve, miért nem éred el az 52. helyet sem..Nameg ugye az áldott speed bug.. tegnap megint volt hozzá szerencsém, és TA Rookie-ban az 1. körben 2 draft után kerek 1 perces kört mentem.. aztán 59-58 mp-eket.. és a 14. kör után hallottam "azt a hangot" (valami olyasmi, mintha összeakadnának a hangok) és természetesen kilépett a PT..
Na mind1..Legyetek rosszak, sok driftet/draftot nektek!
Ave, SSP.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED Mario Red Limited Edition Garanciális
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó ritkaság! Honor Magic 4 Ultimate!
- Szép állapotban lévő iPhone 14, 128Gb (kék) eladó
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium Használt, karcmentes Gyári garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest