Új hozzászólás Aktív témák
-
quadroracer
tag
válasz
kekeeci #26906 üzenetére
A csapat bajnoksagrol egy kis info (Crew tournament):
A csapat bajnoksag igazabol egy keretet ad, ahol a csapatok (csak a betan csak most min 2 fo lehet egy csapat) egymas ellen merkozhetnek az altaluk kivalasztott palyan es idoben.
A csapat bajnoksag keszitoje csak a nyeremenyeket allitja be, illetve a megkoteseket, ilyen pl: jatekmod, class... stb.
Tehat ebben az a jo hogy en csinalok egy hetes VS bajnoksagot pl. Ket 2 fos csapat megbeszeli hogy hetfo este raernek es akkorra szerveznek kihivasokat a masik csapat fele. Ezt a masik csapat elfogadhatja, modosithatja vagy elutasithatja.
Sok fos klanoknal majd ez ugy is mukodhet hogy csinalnak egy kihivast mondjuk 5 fore, es csak az az 5 fo jelentkezik majd ra a csapatokbol akik a legjobban teljesitik azokat a koroket amelyekre a kihivas szol.
Nagyon lenyeges hogy a kihivas ket lepcsoben tortenik, egyszer kihivjak az ellenfel csapatat, ha ezt elfogadjak akkor azoknak a jatekosoknak kell beregisztralni akik el akarnak es tudnak indulni a versenyen. (errol le is lehet regisztralni az indulas elott kb 3 percig, ugyhogy a jatekos csere megoldott)
Viszont ha egy csapat elfogad egy kihivast es nem "jelenik meg" az indulasnal, akkor az automatikusan a masik csapat gyozelmet jelenti!
Nagyjabol ennyi a lenyeg, persze meg van sok minden mas is.
Ha szeretnetek egy ilyen csapat bajnoksagban reszt venni, irjatok melyik jatekmod legyen, es keszitek ra egyet! Akar 1-2 hetes hosszusagu is lehet egy ilyen bajnoksag! (bar a teszteles celjabol lehet jobb ha nem hosszabb 1 hetnel) -
Gogodj
tag
válasz
kekeeci #26906 üzenetére
Hát amennyit kiír az adott bajnokság. Ezt sajnos biztosan nem tudom. Event-nél van hogy kiírja h pl minimum 2 4 ember kell Szerintem ott is ki kell írja valahol
Ha jól Tudom akkor itt is minimum 2 fő eddig 4 volt a minimum már 2 ha minden igaz. De lehet h én tudom rosszul akkor bocsi
-
-Draco-
csendes tag
válasz
kekeeci #26353 üzenetére
Majd a bétában kell szavazni a bakos féle szavazás egyenlőre feledve.
Nekem nem fagyott gyakran talán egyszer de lassulás akadás és bug az van.
A pezsgőzés viszont nem megy felmegy a pumpa de nem történik semmi./aztán nekem is felmegy a pumpa,meg az "agyagedényektől" is/ -
hugoagagyilo
tag
válasz
kekeeci #26095 üzenetére
Én itt kezdtem Pt-ben anno innen mentem át LevelR-be akkor még teljesen megegyezett a két játék avval a különbséggel hogy nem fagyott le a szerver féloránként .Ügy müködött ott ahogy egyébként is kellene,itt meg volt hogy több oráig be sem lehetett lépni,mára ez szerencsére megjavult Pt ben.Szerintem mindenki emlékszik erre az időszakra.Akkor még nem ismertem itt senkit és a nickemben benne van hogy hun,emiatt ahogy beléptem egy szobába már repültem is.Jo néha volt arra időm ha a szoba főnök nem észlelt hogy elolvassam hogy irják "HUN Kick!"aztán.....Jött levelR-be a frissités amire mindenki azt mondja hogy car volt,pedig csak a menü változott és eltünt a ghost.Na ez volt ami nem tetszett ott senkinek és indultak meg Pt-felé.Aztán jött az IP ban mert valakik döntöttek helyettem helyettünk hogy hol játszhatunk akkor még szavazás sem volt erről.Aztán IP ban ide vagy oda szép lassan csordogáltak vissza a játékosok LvlR-be.Ez az amit Aeria nem mer bevállalni a frissitéssel hogy eltünik a ghost mert mindenki sir emiatt.A felhasználok száma őket igazolja müködik a dolog,hiába vannak "alvó" Pt-játékosok akik a csodára frissitésre várnak ha nincs aktiv felhasználo nincs bevételük ezáltal nem tudnak a játékra forditani.Ez olyan egyszerű,nekem mindegy hol játszom de ha lehet választani akkor a több tartalmat választom.Nem szidtam és ezután sem fogom szidni a Pt-t mint ahogy ezt sokan megteszik a másik játékkal ott játszunk ahol tudunk.
Mindenkinek:
Még valami a felhasználási feltételekben sehol nem irnak arrol hogy bármit megveszel költesz a játékra az örökéletedre a tied.Viszont kiemelik hogy senkire át nem ruházhatod el nem adhatod az acc-od,és a szolgaltatónak joga van minden magyarázat nélkül a szolgáltatást megszüntetni ha ugy itéli meg.Aki regizett a játékba ezt elfogadta még akkor is ha azt nem olvasta el. -
bakosgabor57
őstag
válasz
kekeeci #26046 üzenetére
Senki nem akar a fejed fölött dönteni, Te is megteheted!
Penge: a szarkavarás csak engem terhel, az OBHUN-nak semmi köze hozzá. Úgy látom még mindig nem érted: csak az egyik játékkal játszhatsz magyar IP-vel. Kit akarsz tájékoztatni a PT-ben? Azt aki havonta egyszer feljön, van-e valami változás , és húzza is el csíkot? Mert aki játszik is, az tudja... -
Bazzzs
senior tag
válasz
kekeeci #25830 üzenetére
RP-ben és AP-ban mérve is 35%-os árcsökkenés van tervbe véve, amely kiterjed mindenre (autók, tuning stb.)
Elvileg a következő karbantartással változnak az árak. Ez gondolom most szerdára fog esni.
Szerk.: Egyébként a szöveg szerint 35%-ig terjedő leárazás jön, szóval nem biztos, hogy minden ennyire le lesz árazva.
-
dokar
addikt
válasz
kekeeci #25804 üzenetére
Aki nem érzi magát európainak, az menjen az amcsik közé játszani méteres pinggel a PT-be. Engem pl a csapatomtól szakított el ez az IP szűrő. Én is PT-ben kezdtem, de a kemény mag tovább lépett Level-R-be. Véleményem szerint megéri elölről kezdeni, mert a vezetési tudása senkinek sem szállt el, az online barátok is ott vannak. A jó társaság bármilyen szintnél többet ér.
-
_DarkDevil_
csendes tag
válasz
kekeeci #25563 üzenetére
Szerintem ez a sok szarakodás adja meg a kihivást hisz nem hullhat az ölbe csak ugy a fejlödés , gyözelem kellenek ezek a kis szivások szerintem mert ha simán menne minden már nem lenne olyan érdekes élvezetes a játék .Itt vagyok én 1 éve szivok és nem is fejlödök de élvezem a játékot még ha nem is megy annyira
-
bakosgabor57
őstag
válasz
kekeeci #25488 üzenetére
Regeltem,letöltöttem,installáltam,update le is futott,HSS is működik,login képernyő, "Logging in"....és ennél tovább nem jutok.
Aztán újra indít a game exe, és nincs update HSS-el és nélküle se.
10 perc múlva HSS nélkül update-el, HSS indít, start game, login és nem jó a név és jelszó. -
PaJa1
őstag
válasz
kekeeci #25402 üzenetére
úúú bakker tényleg. Akkor sajnos későn szóltam, csak nem láttam itt kiírva ízt benyögtem. Teljesen úgy voltam ma egész nap, hogy vasárnap van, és így akkor ma este lesz a verseny.
Néztem a Rally eredményeket is kora délután és megdöbbentem, hogy már kint vannak, aztán rájöttem, hogy tegnap futottákAzért remélem az autós akcióval tudtam újat és még aktuálisat mondani
-
JetiRulez
őstag
válasz
kekeeci #24350 üzenetére
Mióta leesett ez a bazinagy hómennyiség, azóta egyikünknek sincs meg a teljes feltöltési sebesség sem. 5mbit helyett átlagban 0,5-4 között ingadozik folyamatosan. Teszteltem a kapcsolatot közvetlenül a gépekre dugva (vagyis router nélkül), több kábellel is. Vagy az utcai hálózattal vagy a kábelmodemmel van valami.
Ettől függetlenül semmilyen mértékben nem befolyásolja az én gépemen a szerverekhez csatlakozást.
Kizárólag nem_tom-nál lehet nagy gebasz.
-
nem_tom
őstag
-
[HUN]Mark
csendes tag
válasz
kekeeci #23200 üzenetére
Itt nem akárkikkel játszol, hanem akiket ismersz/ismerhetsz a fórumról. Nem tartom valószínűnek, hogy bárki is csaláshoz folyamodna.
Nem sok értelme van, hiszen csak játszunk egymással egy jót (fater, tomkatomi nem ér rá (sajnos), így én kezelem majd a gépet, én indulok helyette).
Fölöslegesnek tartom a leader-t. -
Creative997
őstag
válasz
kekeeci #22916 üzenetére
Én több mint 21 hónap alatt most érem el a 44et (30k XP még), mondjuk az elmúlt fél évben nem sokat nyomultam
így kb fél éve vagyok 43
Így 40 felett elég kilátástalannak tűnnek a szintlépések most már 2milkóval a következő szintig..
Amúgy elértem a 3000. győzelmet tegnap, lassan közelítek az 5000. versenyhez és az 50000 mérföldhözSzerk: most nézem h a 45höz 3 mila xp kell
na az egy év lesz... ha lesz még PT
-
SylarHUN
senior tag
válasz
kekeeci #22747 üzenetére
A nagy írtás azért volt, mert 7 volt tag, nagyon régen tette tiszteletét a játékban és a háztáji fórumban. Volt köztük olyan aki 110 napja nem játszott.
Értesítettem a csapatot mind az OBB web oldalán, mind a fórumon, hogy erre számítsanak. Erre, senki nem tette tiszteletét legalább annyira, hogy bejeletkezik és már megy is.
Aztán még a nagy erase után is adtam nekik 1 hetet, hogy jelezzék, szeretnék vissza kerülni a csapatba, de senki nem jelentkezett, így hát a 20-as létszám 13-ra csökkent.Bubi: Ez jó kérdés. Nem tudom még. Lehet mind2ő csapattal megyek.
Jaaaa és te melyik csapat színeiben indúlsz?
Amúgy szerintem a pH csapat csak a második számú accok gyüjtőhelye. -
sagesz93
addikt
válasz
kekeeci #22687 üzenetére
A a pozitiv blindbox rohadt drága. Mondjuk jól jönne, mert van olyan szivatás mikor beremeg a kép, attól néha már hányingerem van, meg a kormányzás megfordul, az annyira nem vészes.
A 140m-es ugrást hol tudom megcsinálni? A robbanással sose sikerül.
Exp.-re igenjó a corall, fulltuningon lesz egy kis gyorsulása még jobb lesz -
sagesz93
addikt
válasz
kekeeci #22589 üzenetére
THX
Most esett le, hogy még nem is versenyezhetek azon a pályán.....
Viszont az tény, lvl 20-tól elég lassan fejlődik, most lvl 21 felén vagyok, de legalább igy lesz zsém.
Mondjuk most eléggé jó időben regiztem, mivel most a hétvégén 35/40% bonus volt.
Akkor ezt a race bonus X3-t érdemes megvenni? -
-
PaJa1
őstag
-
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
kekeeci #21818 üzenetére
Egyelőre a Wizzt akarom maxolni és utána azzal gyűjtögetni. Amúgy már vettem egy Quadrot. De az full alap úgy meg esélyem sincs. Azért döntöttem a Wizz tuningolása mellett és ha kész és felvehetem a versenyt a többiekkel akkor majd a Quadro tuninngjaira gyűjtök és később váltok rá. És persze ez így megy majd tovább.
De még egy győzelemért is alig kapok XP-t.
-
PaJa1
őstag
válasz
kekeeci #21767 üzenetére
Én a kapott RPt XPt sose néztem, hogy hozzáadta e, amiket az ilyen dobozokból vettem fel. APt biztosan nem ad, zöld és csont kulcsokat nem hiszem, hogy adna, azok nem olcsó APs termékek, már ha kapható.
A missünben kapott XPt, RPt megkaptam rendesen amiket eddig csináltam. -
-
Stewe24
csendes tag
válasz
kekeeci #21441 üzenetére
Nahh röviden tömören..
-A garázs ahol a csapattagok vannak és ha növekszik a létszám úgy kell venned a nagyobb garázsokat.. persze lépcsőfok szerűen
-Az adó meg arra jó hogy beállítod egy bizonyos százalékra és minden csapat tagtól minden verseny után annyi százalékot levon a nyert összegből
-A presztízs az csapatban lévő tagok Rating-jának aránya
-A létszám tőled függ elsőnek is azt hiszem 8 fős a létszám de ahogy veszed az új garázsokat úgy nő a csapat létszám is
-Igen van közös kassza is az meg a csapat adóból és az amit önszántából raknak be a csapat tagok így Rp vagy Ap pontok lesznek a garázsban amiből garázst vagy egyéb dolgokat tudsz venni a csapatba..
Nagy vonalakaban ennyi -
hollev
csendes tag
válasz
kekeeci #21051 üzenetére
Gyerekek nemértem hogy mi ez a lóvé mizéria!! nem kell semmit sem venni ahhoz hogy játsszál 1 jót! sőt én sokkal jobban élveztem addig amig nem kezdtem el venni kocsikat! de nemérdekel! az összes módban jók a fantasy autók!!!! sőt jobbak mint a fizetősek. persze attól nem leszel jobb mert van pénzed.
Bár a játék fizikáját sokszor piszkálják, én azért bízom benne hogy joirányba.
-
tomkatomi
tag
válasz
kekeeci #21050 üzenetére
Nos, igen, lehet így is nézni a dolgokat, viszont, ahogy mondani szokták, az éremnek van másik oldala is...nem védeni szeretném az AEG-t, csak más perspektívából is meg lehet nézni a dolgot.
- a játék ingyenes (akárki, akármit is mond, ingyenesen letölthető, telepíthető, játszható ), tehát máris nem kell érte pénzt kiadnod. ÉN sokáig csak RP-s autókkal nyomtam, mégis voltak olyanok, akiket legyőztem, pedig AP-s géppel nyomultak (Biztosan a bénább fajták közül voltakRáadásul most is sokszor inkább az ingyenes gépeket használom.
- Ahhoz, hogy AP- hoz juss és megvehess pénzbe kerülő dolgokat, nem muszáj rögtön a bankkártya-automatát megrohamoznod, elég ha néha -igaz mostanság egyre kevesebbet- benézel az aeria fórumára és leeshet 100-200-300 AP alkalmanként. Megjegyzem 2x küldtem sms-t az onebip-re, onnan van most 1004AP a számlámon.
- A fejlődésről: nos az valóban lassúcska kicsit, bár itt valaki vont korábban egy párhuzamot más MMORPG játékkal (konkrétan a WOW volt az), ahol ugyanígy fel kell kötni a gatyát sokszor, hogy előrébb léphess. Ráadásul azt megveszed alapjátékként, majd hozzá a kiegészítőt, aztán a következőt, következőt, és még ráadásul havidíjat is kell fizetned érte. Ennél a játéknál a fejlesztések/frissítések nem igazán kerülnek semmibe az átlag felhasználónak -igaz, vannak/lesznek/voltak bugok -mint bármelyik más játékban
- Egyébként pedig, kinek mi jön be, mi tetszik - akár ebben a játékban, akár másban. Én például sosem fánkoltam (nem szeretema driftet -na jó, nem TUDOK driftelni, kb. 10x explorereztem, mivel ennyi duplázót nyertem, vagy kaptam, mit tudom én...és vagy 5x TA-ztam, a többit mind versenyben nyomtam le, mégis 38-as szintű vagyok (hozzáteszem napi1-2 esti órában, hétvégéken 2-3 órában)
Mindez csak azért kívánkozott ki belőlem, mert lehet összehasonlítgatni a játékokat árakkal, hozzávalókkal (nekem nem kellett 30k-ért kormányt vennem hozzá, mert az akár 900Ft-os billentyűmről is elgurulgatok; bár az is igaz, hogy csupán a "huszadik senki" környékén) , csak nem érdemesBocs, ha kicsit hosszúra sikeredett.
-
szacsee
nagyúr
válasz
kekeeci #21050 üzenetére
Jó a meglátásod, de aki esetleg függő és nem csóró országban nő fel annak nem gond ezt a pénzt kiadni, de nekünk fontos hogy adott árért mit kapsz...
Vegyük ezt alapul és nézzük a listát:Dirt: 3770,-
Flatout UC: 2090,-
Race 07 + GTR Evo: 7460,-
NFS akármelyik belefér 3770,-
Richard Bourns Rally: 890,-
Grid: 4670,-Mit is kapunk a pénzünkért?:
Szimulátor szinten: Pálya és rallyversenyt
Arcade szinten: Roncsderbit, rally-t utcai versenyt és pályaversenyt.
Mindezt az általad írt ár töredékéért, azaz 22650 Ft-ért.Ezt tovább boncolva szimulátor rajongóknak:
RBR + Race 07 + GTR Evo + GTR2= 10230Ft
Majdani Shift: ~ 12000Ft
Hozzá egy jó kormány: pl Driving Force GP, ami PC-re is csatlakoztatható, vagy DFP ha még kapsz... Iponon postával kb 30K
Összesen 52-54000Ft egy nagyon jó kormánnyal.Arcade szerelmeseinek:
Dirt + valamelyik NFS + Flatout (derbi) + Grid= 14300 Ft
Ezért kapsz egy rally, pálya, utcai és egy roncsderbis játékot, hozzá egy odaillő kormány (pl Driving Force EX), vagy egy jó bill futárral max 20000Ft.
Max összeg futárral 35-37000Ft.Mindenkinek!
Node szerintem amit az aeria csinál az nem a mi dolgunk csesszen ki magával, ha már itt vagyunk és a lényeg ennyien vagyunk miért nem használjuk ki az alkalmat és csinálunk valamit. A TDU topikban is Tesco Zsömle csinált egy PH-s házibajnoskságot, valamint vannak hetente időpontok, amikor aki teheti felmegy és kocsikáznak egyet.
Itt is meg lehetne csinálni ezt!
Megdumálnánk egy adott időpontot amikor fent lennénk... persze külön aki akar más-más kategóriában..
Drift, TA, Sim VS, Arcade VS
Már én is látom, hogy egyedül nem megy és unalmas mint állat, amikor egy Drift-ben kapok 1300-1500 Rp-t. Viszont ha lenne más motiváció, akkor még lehet élvezném is.
Ha pedig lenne rá igény szerveznénk PH-sok közt egy bajnokságot, hogy elüssük az időt.
Tétje az lenne, hogy itt a PH-n ki a májer.. DRIFT-ben SIM-ben, Arcade-ban stb.
Kisebb szintűek és magasabbak közt is folyhat a csata, mivel egy morello ellen nem lehet versenyezni kawanával, így lenne pl egy Kezdő és egy "Felnőtt" kategória.
Azért mert az aeria beint nem feltétlen kellene elfeledni a játékot, ha már szórakozásra találták ki akkor használjuk ki ezt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest