Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- RGB-s, LCD-kijelzős VGA-tartó olcsón? Hol kell aláírni?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Léghűtés topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomkatomi
tag
válasz
kekeeci
üzenetére
Nos, igen, lehet így is nézni a dolgokat, viszont, ahogy mondani szokták, az éremnek van másik oldala is...nem védeni szeretném az AEG-t, csak más perspektívából is meg lehet nézni a dolgot.
- a játék ingyenes (akárki, akármit is mond, ingyenesen letölthető, telepíthető, játszható ), tehát máris nem kell érte pénzt kiadnod. ÉN sokáig csak RP-s autókkal nyomtam, mégis voltak olyanok, akiket legyőztem, pedig AP-s géppel nyomultak (Biztosan a bénább fajták közül voltak
Ráadásul most is sokszor inkább az ingyenes gépeket használom.
- Ahhoz, hogy AP- hoz juss és megvehess pénzbe kerülő dolgokat, nem muszáj rögtön a bankkártya-automatát megrohamoznod, elég ha néha -igaz mostanság egyre kevesebbet- benézel az aeria fórumára és leeshet 100-200-300 AP alkalmanként. Megjegyzem 2x küldtem sms-t az onebip-re, onnan van most 1004AP a számlámon.
- A fejlődésről: nos az valóban lassúcska kicsit, bár itt valaki vont korábban egy párhuzamot más MMORPG játékkal (konkrétan a WOW volt az), ahol ugyanígy fel kell kötni a gatyát sokszor, hogy előrébb léphess. Ráadásul azt megveszed alapjátékként, majd hozzá a kiegészítőt, aztán a következőt, következőt, és még ráadásul havidíjat is kell fizetned érte. Ennél a játéknál a fejlesztések/frissítések nem igazán kerülnek semmibe az átlag felhasználónak -igaz, vannak/lesznek/voltak bugok -mint bármelyik más játékban
- Egyébként pedig, kinek mi jön be, mi tetszik - akár ebben a játékban, akár másban. Én például sosem fánkoltam (nem szeretem
a driftet -na jó, nem TUDOK driftelni, kb. 10x explorereztem, mivel ennyi duplázót nyertem, vagy kaptam, mit tudom én...és vagy 5x TA-ztam, a többit mind versenyben nyomtam le, mégis 38-as szintű vagyok (hozzáteszem napi1-2 esti órában, hétvégéken 2-3 órában)
Mindez csak azért kívánkozott ki belőlem, mert lehet összehasonlítgatni a játékokat árakkal, hozzávalókkal (nekem nem kellett 30k-ért kormányt vennem hozzá, mert az akár 900Ft-os billentyűmről is elgurulgatok; bár az is igaz, hogy csupán a "huszadik senki" környékén) , csak nem érdemesBocs, ha kicsit hosszúra sikeredett.

Új hozzászólás Aktív témák

- Arc Raiders
- Napelem
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- RGB-s, LCD-kijelzős VGA-tartó olcsón? Hol kell aláírni?
- World of Tanks - MMO
- Házimozi belépő szinten
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- Pixel 7 pro 128/8
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ráadásul most is sokszor inkább az ingyenes gépeket használom.
a driftet -na jó, nem TUDOK driftelni, kb. 10x explorereztem, mivel ennyi duplázót nyertem, vagy kaptam, mit tudom én...és vagy 5x TA-ztam, a többit mind versenyben nyomtam le, mégis 38-as szintű vagyok (hozzáteszem napi1-2 esti órában, hétvégéken 2-3 órában)