Új hozzászólás Aktív témák
-
Gogodj
tag
Sziasztok! Tudna valaki segíteni abba hogy miért van az hogy a frissítést tölti éppen de mikor pl áramszünet után elindítom akkor megint 0%-ról kezdi el?
Ui: Ha nem regelek uj nicket a régivel is betudok lépni vagy mindenképpen új nick kell??
Gogodj
-
Gogodj
tag
Köszi Szépen! még annyit kérdeznék hogy lehet menni a régi nickemmel is vagy ide teljesen új kell?
Gogodj
-
Gogodj
tag
válasz quadroracer #26864 üzenetére
Én örülnék neki dem ég mindig frissít nálam nem tudom mikor tudok majdd menni remélem minél előbb csak net is lassú keveset is vagyok itt. De csak így tovább
Lancer evo-t leeht venni?
Gogodj
-
Gogodj
tag
Köszi Szépen! Ha lefrissített szólni fogok. Amúgy én is szeretem a sim módot azon szoktam menni régen de nem volt izgalmasnak mondható mert én még el se indultam de a pajtások már a pálya felénél jártak. De én is mindenképp ahogy tudok megyek és akkor mehetünk sim-ezni Egyébként BMW a Másik kedvenc kocsim kíváncsi leszek rá milyen az tuti ha lefrissült a játék és van még rá lehetőségem fogok venni egyet
Gogodj
-
Gogodj
tag
Én is azt gondolom a nyers erő lényeges sok pályán. például drift módba a stallion-t szerettem nagyon jó kis 670hp-s ha jól tudom az kanyarba elrakja a hátulját egy veszedelem szerintem. Sajnos a BMW-ket továbbra se tudtam megnézni mert még mindig frissít sajna ez van igy jártam de ha a jó isten és persze a játék megáldd akkor nem kezdi el megint elölről majdd most momentán 54% nál döcög és sajna kb 1 óra alatt tölt 10-12%-ot de hát ki kell várni erre a játékra. Nem adom fel . Egy biztos Eddig nálam Lancer evo viszi a pálmát eddig sajna ap-hiányában nem tudtam megvenni így csak mindig tesztvezetésen mehettem vele de akkor már örültem. Másik jó gép még a Camaro viszont azzal a tapasztalatom az hogy erő van benne de nagy sebességnél kicsit mormota kanyarban bár leeht cska azért mert billentyűzetem kezdi megadni magát
Gogodj
-
Gogodj
tag
Na Úgynézki lefrissített a játék nekem is ha minden igaz!!
Gogodj
-
Gogodj
tag
Húúú igen jól néz ki a Játék. Sylvi is Pózol a bejelentkezésnél király jók vagytok skacok!
Gogodj
-
Gogodj
tag
nem tudja valaki merre van quadroracer? irta hogy pénteken és szombaton nem lesz. reméljük ma lesz majd jó lenne menni egy kört már a játékban.
Attila:Énis örülök ennek a változatnak és remélem h marad is nem lesz vége nem zárják be stb. Szépen fejlődik igaz én ennek csak örülök hiszen a kedvenc játékomról van szó
Gogodj
-
Gogodj
tag
Mit Jelent a Lejárati idő?? ha megveszem a kocsit addig használhatom??
Ha Ajándékozok kocsit az hogy megy? az is lejárat idős? kcsit új még nekem ez.
Gogodj
-
Gogodj
tag
Hát kicsit tesztelgettem BMW M3 GTR hát mit ne mnodjak Drfiten Fogni kell tudni ami nekem nem megy sim-be é versenyen elégedett vagyok vele. Viszont itt is nagy sebességben még Klárikának is nehéz Kordába tartani
Ezenkívül van itt egy érdekes dolog Subaru tesztelése közbe falnak ütköztem és érdekes módon orra állt a kocsim. Igen ám de direkt vártam h visszaboruljon hiába ha kanyarodtam ha gázt adtam sehogy nem akart visszaállni billegett de csak nem itt egy shot róla szntem poénos
[ Szerkesztve ]
Gogodj
-
Gogodj
tag
válasz kekeeci #26906 üzenetére
Hát amennyit kiír az adott bajnokság. Ezt sajnos biztosan nem tudom. Event-nél van hogy kiírja h pl minimum 2 4 ember kell Szerintem ott is ki kell írja valahol Ha jól Tudom akkor itt is minimum 2 fő eddig 4 volt a minimum már 2 ha minden igaz. De lehet h én tudom rosszul akkor bocsi
[ Szerkesztve ]
Gogodj
-
Gogodj
tag
Én délután és estefele szotkam lenni akkor érek rá csütörtöktől dolgozom igy sajna kséöbb leszek vagy csak hétvégén de addig padlóógááááz amikor tudok megyek
Nicknevem: Gogodj (hun) aki akar jelöljön barátnak ÉS ezúton is köszönöm nektek és persze Quadroracernek hogy itt lehetek és engedélyezte a belépést.
tegnap elfelejtettem írni hogy teszteltem evo-t is hát mit ne mondjak jól drifttel bár nekem kcisit lassúnak tűnik gyáriban de leeht hogy késő voltGogodj
-
Gogodj
tag
válasz quadroracer #26913 üzenetére
Amikor tudok én itt vagyok. leszek is. És Én köszönöm neked,hogy itt lehetek én is köztetek
Ui:Akkor jól tudtma ezt a Crew tournament-es részt énis ugy tudtma minimum 2 ember nyithatja az edigi 4 helyett. és legalább 2 ember kell h elinduljon az event.
Gogodj
-
Gogodj
tag
válasz kekeeci #26918 üzenetére
Szerintem nem muszáj. sőt biztosan nem. Szerintem ah nyitsz egy csapat tournamentet akkor bent kell lenni pár embernek 3-4 talán és szerintem úgy már mehet de mint említettem nem tudom biztosra.
Köszönöm Quadronak az infót akkor Számítok a frissítésre azt lehet tudni kb mekkora lesz?
csak hogy mennyit kell majdd várnom a net miatt ugye kb. kikalkulálom akkor h mennyi időbe.Gogodj
-
Gogodj
tag
válasz Hokitojas85 #26922 üzenetére
Jajj ne mááár!! 1 hétig vártam míg lefrissít most tehetem fel újra frissíthetem?
ez nagyszerű leszGogodj
-
Gogodj
tag
nekem az avg 8.5 ös nem jelez. remélem vaklárma az egész nem szeretnék megint 1 hétig várni :S
Gogodj
-
Gogodj
tag
válasz quadroracer #26928 üzenetére
Értem rendben köszönöm megnyugtattál akkor.
Én amik vannak megnéztem a játékot nem talált semmit7 lehet hogy nekem rossz a védelem akkor hát nem tudom... mindenesetre köszi az infót
[ Szerkesztve ]
Gogodj
-
Gogodj
tag
Ara gondoltam h megkérdezném a tagokat ,hogy ki mikor tudna jönni a játékba és akkor lennék egyszerre sokan mindenkinek jo lenne több zsuzsi is jönne be. Mit szóltok??
Gogodj
-
Gogodj
tag
válasz quadroracer #26944 üzenetére
Aha Nem rosz ötlet. Hát ha jelentkeznek megbeszélünk időpontot. Az eventet megírom mikor csináljunk akkor. De elöbb legyenek jelentkezők. Eddig én,Attila,És Jetirulez ha jönnek még akkor jobb lesz szntem az event-et csinálni. de ha nem lennék nagyon többen addig, akkor arra gondoltam h Vasárnap csinálhatnánk event versenyt is. Reméljük összejön
Reméljük jetirulez ráér Holnap 12 körül és akkor mehetünk ha nem is eventbe de simán alap gépekkel.De ha lesz valami Szólok majdd quadro. Amúgy köszönöm a Segítséget.Ui: Az event készítés kerül valamibe?? készítési díj? nevezési díj stb? vagy ez olyan mint a szobakészítés nincs semmi költség?
[ Szerkesztve ]
Gogodj
-
Gogodj
tag
Köszi nektek!!! majdd szólok. én most készülődöm a játékba menni egy kicsit aki gondolja jöjjön
Gogodj
-
Gogodj
tag
Még mindig fent vagyunk. vártunk és játszottunk. igazából atti maitt még késett is a dolog mert késöbb jött csak meg. Remélem talizunk még a játékban ma. Ha mégse akkor egyeztetünk. megint addig még beszerválok egy két embert ha tudok .
Holnaptl dolgozom igy nem tudom mikor tudok majdd lenni foylamatosan írni fogok hogy h lesz nekem a jó é ha tudok akkor igazodok hozzátok is.
[ Szerkesztve ]
Gogodj
-
-
Gogodj
tag
Sziasztok! Úgy néz ki Nekem hét végek a jók akkor egész nap jó. Hétköznap nem túl jó. Ha tudtok Gyertek hétvégén minél többen. időpontot Írjatok kinek h lenne jó
Elég jó Volt az Evo-val Zászlószni
Gogodj
-
Gogodj
tag
Üdv mindenkinek!
Én ott tartok,hogy lefrissült és kekeecihez hasonlóan olyan hibát kapok. ugyhogy leszedtem a torrentes verziót d.u kipróbálom hogy egyáltalán az indulni fog e. szóval kérdésem az lenne hogy:
- pontosan hova és mit kell irni hogy kirugjanak a crewombol ami ugye volt én voltam a boss!!!!!
-a régi cuccaim ugye maradnak? nem kell mindent előlröl kezdenem?Az biztos ha most megint előlröl kell kezdenem mindent akkor én ettől a játéktól elköszönök!!! elég volt belőle,hogy kb 3x szivtam meg igy. project torquenél is mikor már odáig eljutottam megszünt. acc persze eltünt. és sorolhatnám még.
ui: magyar nyelven lehet irni az email-t???
köszönöm a válaszokat és a segítséget!!!
Gogodj
-
Gogodj
tag
én azt szeretném megérteni vééégree!!! végre!!! hogy mi a villámért dob ki folyamatosan. nagy nehezen sok kinlódás árán elindul ez a szarság beirom az adatokat, kiirja hogy connecting to login server és kilép a játékból. ezt mi a f*szért??????
Gogodj
-
Gogodj
tag
egyszerűen nemértem meg hogy miért csinálja ezt mindent ugycsináltam ahogy irták. irtátok és bejelnetkezésnél error. kilép, vagy kidob.
kiirja hogy connecting please wait pörög a karika. kicsit megakad éés hibajelentés
[ Szerkesztve ]
Gogodj
-
Gogodj
tag
válasz kekeeci #28819 üzenetére
én teljesen más hibát kapok a logban ezvan
Exception of type 'System.IO.FileNotFoundException' occured
E GL 0.01.49:719 messageould not load file or assembly 'System.Core, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089' or one of its dependencies. A rendszer nem találja a megadott fájlt.
E GL 0.01.49:734 at .CallMain()
E GL 0.01.49:734 at Engine.EngineMain.Main()
E GL 0.01.49:734 at #Hl.#Gl.#DWb(String[] )
E GL 0.01.49:734 Extra details:
E GL 0.01.49:734 'SmartStackFrames' : 'System.Collections.Generic.LinkedList`1[System.Object]'
E NCAM 0.02.05:906 TheCameraManager:estroy - Not all RenderCameras were destroyed! Left: 1.na most ez akkor mi skacok? én totál tanácstalan vagyok mostmár. mindent kipróbáltam. maggi.exe-s googles cuccal. torrentes cuccal. bemásolom az exe-t cuccal- mindegyikkel ezt csinálja. na erre valami ötlet? valaki mondjon valami okosat pls
Gogodj
-
Gogodj
tag
nos én ujraraktam a rendszerem. holnap beszámolok a fejleményekről. szntem ez lesz a gondom
Gogodj
-
Gogodj
tag
nah gyerekek először is boldog karit mindenkinek utólag is!!!
megoldottam a kérdést. win7alatt frankon müxik nekem is. elsőre furi volt igy a jolmegszokott eventes rendszer után. de maradt a crewom is. autok is. viszoont szintileg visszadobott rendesen
szal most öröm és bódottá van.
ui: win7-nél állitsátok át win xp kompatibilismodra és rendszergazdával inditsdd menni fog. akkor nemfog heat.bin hibát dobni
Gogodj
-
Gogodj
tag
válasz tomkatomi #28838 üzenetére
nos nemtudom nálad mi lehet a probléma, én megcsináltam a migrationt a leirás szerint. engem be is engedett. persze idegen gépen tudtam megnézetni haverral,mert itthon valamiért xpn nem tudtam összehozni.
esetleg ellenőrizd hogy minden adatot úgy töltöttél e ki mint ahogy a leirásban van/volt. nekem is gmailos cimem van nekem maradt mindenem. még a crewomból sem rugtak ki egyedül annyi hogy lefokoztak 74 es szintről 30 akárhányasra. de ha ezt nemnézem akkor gondd egy szál sem.
ui: nekem a frissités elött jobban tetszett a játék. igaz igy retró érzet van mert megkaptuk a régi pt-t ha ugyvesszük. az irányitáson mondjuk szerintem még javithatnának. pl a lion-t nemtudom irányitani simbe. ezelött jó volt. viszont a drift az maradt f*sza
Gogodj
-
Gogodj
tag
válasz Gogodj #28927 üzenetére
csak azt nem értem. mikor kijött maggie nagypofival irták hogy alpha stádiumba van és ne aggódjon senki mert jön a frissités és minden bug megoldódik. erre most idevágják hogy nincs pénzük meg fedezetük fenntartani az egész játékot. és ezt 1 hónapja még nem tudták. hmmm.....
a legidegesitőbb az hogy valaki még éjjel is driftelt hogy minél elöbb meglegyen a kocsi a fejlesztés stb stb stb. és akkor most Bökheti.
ennyit erről.... mindig minden jót el kell @niGogodj
-
Gogodj
tag
Nos. feljebb már megírtam. a játékban lévő csikon is irják. fórumon is irják. NNc Willy kollega elköszönt mindenkitől. május1 től végevan.Nagyon sajnálom hiszen szerettem ezt a játékot de igy nem sok kedvem maradt játsszani vele a hátralévő időszakban sem.
Gogodj
-
Gogodj
tag
válasz Attila752 #28930 üzenetére
nemhiszem,hogy offline-ba kifogják adni vagy letölthetővé teszik. maximum ugy tudom elképzelni hogy kiadják a játékot,te meg csináldd meg hozzá az adabázist. a hozzá nem értők alapból kilőve. a másikdolog meg az hogy kellene hozzá ember akivel játszol offline elég nehéz,botokat írni hozzá hát nemtudom......
szvsz. semmi értelmét nem látom. amúgy is offline-ba,már megtudod csinálni h gyorsabban szintet lépj bármennyi money. az izgalmat is elvesztenéé a játék. ez az én véleményem,de kövezzetek meg. ez a játék nethez készült offline nem lesz....
annyit tudok mondani hogy kérdéseddel keresdd meg a supportot,hátha mégiscsak szerencsénk lesz
szerk.: mondjuk jókérdés mivel fogok(unk) játszani ha ez nem lesz.
ui: atti egy hozzászólásban is elfér egy kérdés,nem szeretik ugyanazt 10x látni
[ Szerkesztve ]
Gogodj
-
Gogodj
tag
válasz Urshini #28941 üzenetére
Nos. Egyetértek. Mcqueen barátunk nekem is sokat segített. Tisztelet is érte neki. Bizony ez a Maggie cucc jol hazavagott mindent. Nekem jobban Bejött a kisváros. Mini eventek,pl Vezess x kilométert. 153 clean sector. Ezeket imádtam. Meg a naptári eventeket. Szoval sajnalom énis nagyon a játékot. Nekem is rengeteg jatekora van benne. Sokszor éjjel is toltam,de hat ezvan. Sajnos. Van 2 hónapunk aztán viszontvaltaska
igen bízzunk egy Heat 2ben.Gogodj
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest