- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylarHUN
senior tag
válasz
nem_tom #24374 üzenetére
Nekem 3870-em van (Sapphire Toxic) és a legújjabb driverrel, full HD-fölött nyomom 24" monitor, full grafikán és tökéletesen fut.
Pedig nincs egy erőgépem! C2D E6400 (2160mhz felhúzva 2500-ra) MSI P35NEO, 4gb 800mhz-ram. Vistán (64bit) és Win7-en (64bit) is ugyan úgy hibátlan. -
JetiRulez
őstag
válasz
nem_tom #24343 üzenetére
Én már megmondtam neked, hogy mi lehet a baj, de hátha más tud valami egyebet mondani.
A rendszeres másodperces megakadásokért az integrált VGA-ra gyanakszom. És, hogy neked a 25mb-ből csak 18-at lát a géped, ott meg az integrált hálókártya gyanús, de ezt még utólag tesztelem.Ahogy pedig elnéztem a játszásod, azt vettem ki belőle, hogy nem tudsz ráérezni az irányításra. Lehet, hogy tényleg nem neked való. Egye fene, maradsz a Skulltagnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nyaralás topik
- sziku69: Szólánc.
- Egér probléma
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- YouTube
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Dell PA12 43NY4 65W utángyártott töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest