Hirdetés
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- eGPU tapasztalatok
- Egérpad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
milomi
tag
sziasztok Kérdésem lenne egy Intel mobility GMA 4500 dedikált memória 128 MB meg osztott megmóriával 800 MB os , elviszi a Level-r ???? memória az DDR 3 as 2 giga proci 2 magos Celeron 2 x 2,3 Ghz lapotopról volna szó ! köszi válaszotok
-
milomi
tag
válasz
kekeeci
üzenetére
Sziasztok Olyan gondom van hogy valós órát nézem 9:01 perc most per pill a játékba meg nekem 13 óra körül van már ... ez miért lehet ? minden haveromnak normálisan irja a játék csak nekem nem.. újra lett rakva a játék azóta 2 szer is de nemjavult a probléma.. valaki tud segiteni ????
GP -s autókról annyit.. vagy egy Imprezám... és a Spiedro ami RP -s az jobb .. ez szerintem nem fer.. a NARDO az egy tökéletes autó.. bár nem értem hogy az M3 GTR 220 ról 380 ig mér gyorsul jobban mint a NARDO ...
Van CORVETTEM is fantázia autó egy PANAMA jobb tölle jóval .. a Morellóról már ne is beszéljünk

-
milomi
tag
sziasztok tegnap este vettem egy Stalion Toxicot... egy rakás Sz.r nemis lehet vele normálisa menni sehogy akárhogy próbálom,, a Hexxan HPE vel mentem 16 milliókat is team Driftbe 2v2 be a Toxicoval meg max 6-7 milla... miért ilyen sz.r ???
-
milomi
tag
válasz
Attka85
üzenetére
Az alázásokról és megint a Magyar szinvonalról annyit hogy , haverom noblem néven fut a játékba már van klánja is stb 60 X szinten van és elvert valami magyar banda főnököt amilyen versenyen csak akarta erre a bandavezérta irta neki.. irok a Gamigonak hogy csalsz stb... a többit inkább lesem irom nemtud itt sok ember veszteni mert csirák...... és akkor irok a gamigonak hogy csalsz..!!!! szánalmas.. Lehet ebbe a játékba csalni ??? és mit és hogy
?? -
milomi
tag
most meg nemjó a játék egymás után 4 szer rakott ki játék előtt vagy közben most meg besem enged , beirom a jelszót stb az jó is de utána választanék izét ott meg csak tölt és semmi
-
-
milomi
tag
elindulna ez csak valami Updatert ir ki mindég ilyne szöveget dob
Welcome to Invictus LIVE! updater!
This program will automatically update this game on your computer.
If you need to abort the downloading process you can continue it later
on and will not need to start the process again from the beginning.
Note that automatic updates are compulsory to run the game.Please click next and wait till the new version of the game is fully
updated. -
milomi
tag
sziasztok szeretném letölteni a játékot , másik kérdésem az lenne hogy vagy hol kell regisztrálni ? az aeriagames oldalán vagy csak a játékon belül ? neki is látok gyorsan
-
milomi
tag
válasz
wazup86
üzenetére
Üdv .. hát mit mondjak .. Ritka szar lett az új PT .... kezelhetetlen.. csomó minden nem müködik rajta... soroljam még :S ..... AP-t nemlehet átváltani... a CTF sincs.. csak az a másik szar... szal borzalmasan rossz lett úgy érzem itt az ideje vissza menni COD 4 ezni.. üdv

-
milomi
tag
Hali Beszéltem a NEW EVOLUTION BLOOD főnökével... mondtam neki hogy ha marad a -15 % az RP -ből akkor kilépek.. erre Ő vissza vette -10 % + adott nekem a pókerbe 200 ezer pontot
szal AP is van meg mindne 
-
milomi
tag
Sziasztok PT be mit jelent az hogy .. a Blood klán már rég könyörgött hogy lépjek be hozzályuk , be is léptem.. erre minden játéknál olyant ir ki az RP alá hogy TAX + 15 % .. erre oda is kiir pl 2-500 Rp közti összeget én anyival kapok kevesebbet . ez miért van ??? mert ha ez a banda javára megy inkább kilépek...lehet ! köszi választ !
-
milomi
tag
most csak nekem nem indult el a PT ?? vagy másnak sem ???
-
milomi
tag
Ezt nem hiszem el , megvolt a karbantartás és az autó árok még most is az egekbe szöknek.... + a játékba sosemlesz új autók berakba ??? ???? vagy új pályák nem lessz tovább fejlesztve ????
:

-
milomi
tag
válasz
Viper26
üzenetére
ez semmi .. mostanában eső volt.. ezért lett is pár szabadnapom
amit a játékban töltöttem el , hozzá teszem tegnap délelőt.. sokkal többen voltak mint MA délelőtt + délután is msot pangás van .. kb 60 USER.... ebből 12 haverom ! + Tegnap este anyian voltak hogy csak az Arcade ba voltak 80 user körül ! + a többiTudja valaki mikor lessz már az akció ?
-
milomi
tag
már kéne lenni az AKCIÓNAK de még most sem
mikor lessz már valaki tudja ?? -
milomi
tag
Sziasztok valaki tudja hogy elvileg holnaptól kezdődik a - 35 % engedmény... hogy ez hány napig tart majd ??? köszi a választ.. és napokban lesz e bonusz ??? köszi a választ
ja és GSImilo néven vagyok fent.. aki látott már jelöljön barátnak köszönöm

-
milomi
tag
Sziasztok tudna valaki segitenni hogyan tudok project torquehoz várásrolni AP-t ... és SMS be lehetséges a fizetés ? vagy ez hogy történik aki csinált már ilyent segitsen már léccives ! + egy link kéne hogy 10 dollár értékbe menyi AP-t kaphatok köszönöm aki tudna irde vagy privátot dobjon már léccives

-
milomi
tag
Van itt valaki aki Aeris games Heroes pókeren játszik ??? az dobjon már egy privit..
-
milomi
tag
Sziasztok kösszi a tipeket megis irtam az én kis mondókámat
de nemtaláltam hogy mien cimre kéne elküldeni.. valaki letudná irni priviben ??? -
milomi
tag
Sziasztok segitnekem valaki ??
az Aeria games pókeren már van 25 ezer pontom, és nem engedte átváltani .. a jelszót elfelejtettem , CSináltam egy másikat másik néven .. és a játékba Új karriert kezdtem ... vagy ez nem muszály ??? belépek a pókerbe és mindég azt irja ( Váratlan hiba történt próbálja meg később )
most akkor mit kel csinálnom ? elveszett a 27 es szintem ?? vagy mit kell újat csinálnom hogy müködjön minden ??? köszi a választ
-
milomi
tag
Sziasztok segitnekem valaki ??
az Aeria games pókeren már van 25 ezer pontom, és nem engedte átváltani .. a jelszót elfelejtettem , CSináltam egy másikat másik néven .. és a játékba Új karriert kezdtem ... vagy ez nem muszály ??? belépek a pókerbe és mindég azt irja ( Váratlan hiba történt próbálja meg később )
most akkor mit kel csinálnom ? elveszett a 27 es szintem ?? vagy mit kell újat csinálnom hogy müködjön minden ??? köszi a választ aki tud privátba segithetne

-
milomi
tag
sziasztok valaki tudna segiteni ? az Fecebbok féle , Aeria games pókeren nyertem , 22 ezer pontot és nemtudom átváltani AP -ra vagyis odájig eljutok hogy Exchange Chips . re rá is tudok meni... csak nemtom mihez mit kell irni ...
az tán Continue
aztán Not an AERIA GEMes MEMBER
alatta : username passworld : email.. ezt értem is emil cimem... jelszó... de mit irjak username nak ?Exchange chips nél az username + passworld höz mit irjak köszi a választ

-
milomi
tag
Sziasztok.. hol lehet AP-t nyerni valami pókeren ? hallotam ilyesmit.. de nemtalálom .. hol tudom letölteni a pókert valaki tudna adni 1 linket ?
Előre is köszönöm szépen
-
milomi
tag
hali ha tegnap elbuktam az összes pontom FACEBBOOKON akkor ma kapok újra pontot ?
-
milomi
tag
üdv már megint FRISITÉS van ?? mert megint nem enged fel..
-
milomi
tag
és ha pl 2000 ből nyeretem 3000 et akkor hogy léphetek ki és elmenti ?
-
milomi
tag
válasz
Creative997
üzenetére
köszi már játszom

-
milomi
tag
válasz
JackShephard
üzenetére
sziasztok .. nemtalálom zat az oldalt pokert ahol regisztrálnom kell és belehet majd váltani pontt AP ra.. valaki adna egy linket és részeletesebb leirást mit hogy kell használni ? és akkor irom köszi ! és minden héten belehet váltani AP ra vagy hogy ? köszi
-
milomi
tag
az RP-t átlehet váltani AP ba ? vagy az ilyesmi hogy megy ? vagy a nevemet hogy lehet átírni ? KÖSZI
-
milomi
tag
Közvélemény KUTATÁST végzek saját magam részére.. ( Mien Autót érdemes venni 25 LEVEL szinte DRAGRA ? nitro használat nélkül alapból érjen el jó időt. vagy tuningolva.. mert a HARPOON -t tuti nem erre találták ki köszönöm segitségetek
-
milomi
tag
Közvélemény KUTATÁST végzek saját magam részére.. ( Mien Autót érdemes venni 25 LEVEL szinte DRAGRA ? nitro használat nélkül alapból érjen el jó időt. vagy tuningolva.. mert a HARPOON -t tuti nem erre találták ki
köszönöm segitségetek -
milomi
tag
Sziasztok Valaki adjon már nekem egy normális autót... pl egy EVO -t vagy Subarut.. vagy PANAMA -GT-t elmondom miért... naponta játszok 2-3 órát... és soha nemjutok ell a 31 es szintig hogy PANAMA Gt-t tudjak venni

és van 250 000 ezer Felesleges RP-m.-.. amitegy autóra szeretnék költeni.. a COBRÁM FULL tuningos... a Phoenix re meg nemköltök mert nem éri meg.....
Szal lécci akinek sok autója van adjon egyet nekem... cserébe kérhet valamit... köszönöm ! aki tudna segiteni irjon egy Privit -
milomi
tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
nem bántás ként irtam
és énnis tudok angolul a szöveggel nemvolt.. baj .. csak miért irta ki ezt ez érdekelt engem ! üdv -
milomi
tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
ha nem voltál még SOHA Dragon akkor felesleges volt válaszolnod is mert úgysem tudod hogy miért irta ki hiba nélkül... a másik kocsinál ezt nemcsinálja.. csak az amerikainál :S:S üdv
-
milomi
tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
ez hülyeség.... elsőkör.. ha látnád.. és nem indultam soha hamaább.. alapból igy jön kezdi első körbew.. peddig nemlehet akkor beugrani sem.. SŐT a MOTOR sem pörgethetem fel.... mint a COBRA kocsimnál.. ott semmi baj nincs.. sehol sem.. ezzel a PHOENIX el .. meg csak a sötét pályán nem enged időben rajtolni ..
-
milomi
tag
válasz
UnConnecteD
üzenetére
asszem a TOkyo os pályákon van ez ahol sötét van .. nem enged irőbe rajtolni.. sem gázt adni --- piros lámpát ad állandóan... :S
-
milomi
tag
sziasztok vettem egy PHOENIX autót DRAG -ra és ahol SÖTÉT van a pályán ott nem enged rajtolni.. csak 1,5 sec -2 sec késéssel :S .... azt irja.. Red green stb stb ...
az autóm Fekete színű miért nem enged egyből rajtolni
??? aki tudrá megoldást segitsen :S -
milomi
tag
ma Dragon.. felraktam a legjobb Gumit, + Drag benzin , + keréktapadás az a kék izé, + verseny gyertya + 7,5 % teljsitmény... elvertem egy csomó Amerikai alapból 430 lovas az autó .. nemtudom pontossna mi a neve.. és ezért HACKER nek nevezett és magyar játékos volt ... + nitro 1 es csomag
Cobra most 304 HP -
milomi
tag
játék közbe.. kirak játék... ezt irja mikor lépnék be
Server is shut down ... ez miért van :S ?S ???
-
milomi
tag
nevet nemlehet átirni ? mert nekem a nevem 9180....... stb stb

-
milomi
tag
nevet nemlehet átirni ? mert nekem a nevem 9180....... stb stb

-
milomi
tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Én már kértem tölle délelőt.. de még nemjelentkezett

am nekem meg egy RONy Cobrám van.. de nem az igazi... Dragon egy felkokszolt Quatro elver.. hiába lerajtolom és Prefect -et váltok... csak lestem... kéne egy Amerikai autó kb 350 lóval.. már Driftelni is lehetne össze 1 millát.. azért már lehet kapnék vagy 2000 Rp-t is sztem .. -
milomi
tag
Sziasztok a PROJCET TORQUE játékban hogy ehet AP-t szerezni .. ?? nekem mindég csak RP-t meg XP -t ad :S:S .... + tegnap elbasztam vettem egy ócska VASAT.. COPBRA COUPET.... :S peddig az emerikai kocsit akartam.. csak 15 level még nem adja:S:S ... valakii segitsen már hogy kell AP-t kapni.. köszönöm..

-
milomi
tag
valaki CD-n eltudná nekem küldeni a játékot ? persze kifizetem ..
Új hozzászólás Aktív témák

- Ford topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Router gondok
- One mobilszolgáltatások
- Vicces képek
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

szal AP is van meg mindne

ÓÓÓ még a vjáték is ellenem van