Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shad0w
senior tag
Kész, ennyi volt. Meguntam ezt a sok baszakodást ezzel. Minden "patch" csak bugokat hozott eddig, egy javítást sem! A rossz dolgokhoz hozzá se nyúltak, a jókat pedig igyekeztek a lehető legjobban elkúrni. Elég sok sikerrel. Konkrétan most megint beraktak egy olyan fasza effektet, hogyha koccanok akkor bemozdul a manus feje (megha fékezek akkoris...), nehogy az ember tudja követni merre is van. Természetesen a kutya se kérte és véletlenül sem lehet kikapcsolni...
Majd el felejtettem, igaz, hogy néhány elkúrt dolgot azért kijavítanak, de tök feleslegesen mert jön az új "patch" és megint elkúródik minden.
Én most berakom egy szép kis rar-ba és egy hónap múlva megnézem mi történt, ha egyáltalán még létezni fog akkor.Btw, a kormány nálam még mindíg rossz, de mostmár nemis érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák

- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- Új ASUS Zenbook 14 OLED Ultra 7 155H 32 gb ram 1tb ssd oled pillekönnyű akksibajnok Gari 2027.05
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- DDR3-as laptop memóriák 4gb-os 52db tesztelve 1200ft
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest