Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shad0w
senior tag
Kész, ennyi volt. Meguntam ezt a sok baszakodást ezzel. Minden "patch" csak bugokat hozott eddig, egy javítást sem! A rossz dolgokhoz hozzá se nyúltak, a jókat pedig igyekeztek a lehető legjobban elkúrni. Elég sok sikerrel. Konkrétan most megint beraktak egy olyan fasza effektet, hogyha koccanok akkor bemozdul a manus feje (megha fékezek akkoris...), nehogy az ember tudja követni merre is van. Természetesen a kutya se kérte és véletlenül sem lehet kikapcsolni...
Majd el felejtettem, igaz, hogy néhány elkúrt dolgot azért kijavítanak, de tök feleslegesen mert jön az új "patch" és megint elkúródik minden.
Én most berakom egy szép kis rar-ba és egy hónap múlva megnézem mi történt, ha egyáltalán még létezni fog akkor.Btw, a kormány nálam még mindíg rossz, de mostmár nemis érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák

- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ TCL 501 2/32GB fekete / 12 hó jótállás
- Eladó Redmi Note 12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest