Hirdetés
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
Új hozzászólás Aktív témák
-
mackosajt
addikt
haverok is panaszkodnak, hogy az update elcseszte az irányítást.
ui: ma TA-n volt egy franyó esetem... ledobott a szoba nézetbe...
kértem a usereket, lépjenek már ki ők is. tudom, reliability romlik, de örültem volna, mert amúgy is egy qrva nagy "baleset" volt amikor kidobott a szobába. Ilyen buggal amúgy még nem találkoztam.
Mivel szoba gazdi voltam, így bíztam, hogy hallgatnak rám, és nyomunk egy tiszta versenyt utána.
Senki nem lépett vissza. Tudom, geciség amit akartam, de mivel aktív volt a kick gomb, elkezdtem nyomogatni... és nem történt semmi. Egyszóval újabb buggal találkoztam... ez egyre jobban hasonlít egy rakás f@s állapotára.Bíztam benne, hogy az utóbbi idők javulása után egyre kevesebb lesz a hiba, de sajna tévedtem.
Haver új géppel állandóan kifagy, kékhalál. Másik szintén erőművel teljesen megszakad, és csak pt-ben.
Harmadiknak most a kormányzás sokkal lassabb lett, mint volt, és persze időnként feljavul, de random módra teljesen.Jó lenne, ha végre megint pozitív irányba fejlődne a játék.
ui: de sok az Advertise Here felirat még mindig... lehet a hirdetők is a sok bug miatt maradnak el?
Új hozzászólás Aktív témák

- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Godox X3N kioldó (NIKON)
- Corsair DOMINATOR PLATINUM RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4597
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest