Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romeo23
tag
Szevasztok!
Ma elkezdtem a TA-t én is. Legjobb eredményem a 3. hely, vezető pozícióból estem vissza a tankolás után... Nem igazán értek valamit. Ha első vagyok, és a seggemben van a második, az előbb utóbb megelőz a szélárnyék miatt, aztán én előzöm meg őt, és ez így megy folyamatosan, Hogyan lehet meglógni, vagy nagyobb előnyre szert tenni? A másik a tankolás. Ha kiállok a slow sávba, akkor ott már tényleg lassan kell menni? A pitben levő 50-es sebességlimitet csak onnantól kell betartani, ahonnan megjelenik jobb oldalt a sebességmérő mérce? Egy full tank kb hány körre elég? Mi a pH!-s TA szoba neve?
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 48GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- Apple iPhone 11 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 100% Akku - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest