Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Ricco_hun
üzenetére
Teljesítményt jelöl, mint ahogyan Crea is írta, de szerintem értelme nem sok van. Mármint attól, hogy valamelyik három pöttyös még nem biztos, hogy tényleg jobb is összesítésben mint egy egy pöttyös. Vegyük például a Quadro-t. Teljesítményre jó, de körülbelül úgy fordul mint egy uszály
Ezt meg már mindannyian tudjuk, hogy nem a végsebesség meg a lóerő jelenti adott szinten a győztes autót, szóval szerintem értelme nem sok van. De ez csak az én véleményem 
Maximum Wangan-ra nézve van értelme figyelni a pöttyöket

Új hozzászólás Aktív témák

- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i3-8130U I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ezt meg már mindannyian tudjuk, hogy nem a végsebesség meg a lóerő jelenti adott szinten a győztes autót, szóval szerintem értelme nem sok van. De ez csak az én véleményem