- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- Micro Four Thirds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
csny75
csendes tag
válasz
csny75 #19812 üzenetére
Nem tudtam használni a beállításokat most sem! Ellenben mégis meoldódott a probléma! Spectator módban vártam egy thunder futamra, amikoris jóbarátom, a játékban csak r1kk , tanácsára játék közben léptem be az opciókba, és ott azt tapasztaltam, amíg a controls beállításokat variáltam, működtek az új billentyűk, joypad, stb. A lényeg, hogy ha beállítom az irányítást, apply után ne itt nyomjak back-et, mert elvesznek. Hanem átlépek mondjuk a sound, vagy graphics opcióba, és onnan lépek vissza a játékba back-kel. Ekkor működik a dolog csak! Lehet kicsit furcsán hangzik az egész, de ennyi bug között fel sem tűnik!
Remélem tudtam másnak is segíteni: cs. -
csny75
csendes tag
válasz
csny75 #19793 üzenetére
#19793Erre vki pls!!!
Annyi a változás, hogy újra téve a játékot működnek az irányítási beállítások, amint kilépek, majd vissza odavan az összes, és már hiába állítom be újra, nem jegyzi meg!!! Ezekkel az Invictus-os emberekkel nem lehet felvenni a kapcsolatot ezügyben? Lehetőleg magyarul?
Köszi: cs.Na most raktam újra, úgyhogy megyek is, így tudok játszani joypaddal!!!
-
válasz
csny75 #19793 üzenetére
A .../Project Torque/save/controls mappában meg kell nézni a három fájlt, hogy nem lettek-e véletlenül írásvédetté téve. Ha írásvédettek, akkor meg kell szüntetni a védettséget.
Ha így sem működne, akkor kitörölni mindegyik fájlt ebben a mappában (controls), elindítani a játékot és beállítani újra az irányítást.
fekeandras: Én egy Dual Action gamepad-et nyúzok már fél éve (használtan vettem egy 500-asért). Sokat kibír, ezt garantálom. Repült már, csavarodott, asztal szélének ütközött rosszabb napokon.
-
fekeandras
őstag
válasz
csny75 #19793 üzenetére
Nem a reklém helye, de vegyél egy ilyen Logitech Rumblepad II-t.
Unokaöcséim 3éve nyúzzák felvátva (néha repül is ha valami nem úgy sikerül) de szó nélkül túri a szerencsétlen.Az ára is baráti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Chrome
- Formula-1
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest