Új hozzászólás Aktív témák
-
JackShephard
tag
Ne aggódj Ndruu én is végigjártam ezt a folyamatot. Voltam már cheater és vagyok is a mai napig bizonyos klán tagjainál, meg persze folyamatos speedbugom van 5 hónapja.
Röhögni kell az egészen, nem kell felvenni, bár néha nekem is nagyon fel tudják baxni az agyam. A minap is benéztem egy szobába, össze-vissza lökdöstek ilyen középfos szintű gyerekek (ráadásul bp-vel mentek), ami persze annyira nem jó, mivel a ratingból szeret levenni ilyenkor 6-ot, 9-et is akár. Na gondoltam akkor rakok én is bp-t, azt nézzük ki a jobb. Miután fél körrel megvertem őket, az egyik elkezdett lázadni, hogy a 3G-sek milyen jók, de én egy szar cheater vagyok. Anyád... Aztán vissza sem írtam neki, kiléptem onnan, szenvedjenek egymással az ilyen idióták. Nem érdemes belépni "vote on" szobába, mert ez megy, lehetetlen kiszűrni ott az idiótákat. Csak saját szoba, ghost on, vote off.
Crea, lehet túl kreatív vagy 1fastcrx-nek a kommunikációs szándékoddal, ő csak némán szeretett volna állni a füvön és napozni, te meg árnyékoltál neki. Ezért gurult arrébb.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Projektor topic
- xDefiant
- Napelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Hibátlan állapotú Apple TV 4K 32GB 4K/HDR média lejátszó eladó!
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest