Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• JackShephard

tag

válasz Ndruu #19325 üzenetére

Ne aggódj Ndruu én is végigjártam ezt a folyamatot. Voltam már cheater és vagyok is a mai napig bizonyos klán tagjainál, meg persze folyamatos speedbugom van 5 hónapja. :C
    Röhögni kell az egészen, nem kell felvenni, bár néha nekem is nagyon fel tudják baxni az agyam. A minap is benéztem egy szobába, össze-vissza lökdöstek ilyen középfos szintű gyerekek (ráadásul bp-vel mentek), ami persze annyira nem jó, mivel a ratingból szeret levenni ilyenkor 6-ot, 9-et is akár. Na gondoltam akkor rakok én is bp-t, azt nézzük ki a jobb. Miután fél körrel megvertem őket, az egyik elkezdett lázadni, hogy a 3G-sek milyen jók, de én egy szar cheater vagyok. Anyád... Aztán vissza sem írtam neki, kiléptem onnan, szenvedjenek egymással az ilyen idióták. :)) Nem érdemes belépni "vote on" szobába, mert ez megy, lehetetlen kiszűrni ott az idiótákat. Csak saját szoba, ghost on, vote off. :DDD
    Crea, lehet túl kreatív vagy 1fastcrx-nek a kommunikációs szándékoddal, ő csak némán szeretett volna állni a füvön és napozni, te meg árnyékoltál neki. Ezért gurult arrébb. :P

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák