Hirdetés
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- LG LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokar
addikt
válasz
Creative997
üzenetére
a roncsderby az nagyon ott van, az a kedvencem, de nem a játékban, hanem a valóságban. természetesen csak nézőként. ha rendeződnek a dolgaim, utána szívesen építenék egy oda való verdát. aki szereti a rally autók hangját, az egy roncsderby-n önkívületi állapotban lenne, olyan hanggyönyör van. kicsit elkalandoztam.

egyébként meg nem akarom ragozni, de sem a kormányomat se nem a gamepadomat nem tudom normálisan használni PT-ben, mert a gamepadhoz szükség lenne egy 10% deadzone-ra, a kormány esetében pedig nem tudom kikapcsolni a forcefeedback-et és szétrázza a kezem és az asztalt is. szó szerint amikor rá van cuppantva, akkor rázza maga alatt az asztalt. olyan, mintha el akarna táncolni, mint a régi rosszul kiegyensúlyozott ndk mosógépek. más autós játékokban lehet a deadzone értéket állítani, továbbá csak a PT hagyja bekapcsolva a kormányomnak a FF-jét. ennyit a jó irányításról. ha nagyon realisztikus irányítást akarok, akkor pedig az a legegyszerűbb, hogy ha beülök az autómba és megyek az utamra.

egyébként én mind a nascar-t, lemans-t, f1-et, dtm-et, rallye-t és roncsderby-t is szeretem.
Új hozzászólás Aktív témák

- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan! Playstation Portal 2 év garancia 2028.04.09-ig számlával!
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0349AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest