Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mesterien csapta le az OpenAI reklámparáját egyik konkurense
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokar
addikt
válasz
Creative997
üzenetére
a roncsderby az nagyon ott van, az a kedvencem, de nem a játékban, hanem a valóságban. természetesen csak nézőként. ha rendeződnek a dolgaim, utána szívesen építenék egy oda való verdát. aki szereti a rally autók hangját, az egy roncsderby-n önkívületi állapotban lenne, olyan hanggyönyör van. kicsit elkalandoztam.

egyébként meg nem akarom ragozni, de sem a kormányomat se nem a gamepadomat nem tudom normálisan használni PT-ben, mert a gamepadhoz szükség lenne egy 10% deadzone-ra, a kormány esetében pedig nem tudom kikapcsolni a forcefeedback-et és szétrázza a kezem és az asztalt is. szó szerint amikor rá van cuppantva, akkor rázza maga alatt az asztalt. olyan, mintha el akarna táncolni, mint a régi rosszul kiegyensúlyozott ndk mosógépek. más autós játékokban lehet a deadzone értéket állítani, továbbá csak a PT hagyja bekapcsolva a kormányomnak a FF-jét. ennyit a jó irányításról. ha nagyon realisztikus irányítást akarok, akkor pedig az a legegyszerűbb, hogy ha beülök az autómba és megyek az utamra.

egyébként én mind a nascar-t, lemans-t, f1-et, dtm-et, rallye-t és roncsderby-t is szeretem.
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- nVidia tulajok OFF topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PlayStation 5
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H110M i5 6600K 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs