Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Projektor topic
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
Azt írta a rendszer h 3 kocsi van a mystery boxban: NSX, Morello, RX-7 GT. Tehát ha veszel mystery boxot akkor lehet h van benne Morello annak ellenére h a boltban nincsen nem?
Morphy csinál egy videót, hasonlót mint mian és src és én voltam az a vállalkozó akivel vele tolta, habár figyelmeztettem h nem vok olyan jó mint ti, de a végén azt mondta well done, ty
hát remélem benne leszek, de ha mással csinálja végül az se baj, funoltunk egy kicsit 
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- XFX RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- Intel Core I3 9100f
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Új szériás (CFI -2116) PS5 Slim Digital 825GB eladó/beszámítás van
- GIGABYTE RTX 4080 Super 16GB GDDR6X WindForce V2 - Gari 2027.11.20. -ig - Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
hát remélem benne leszek, de ha mással csinálja végül az se baj, funoltunk egy kicsit