- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- TCL LCD és LED TV-k
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
Küldj egy e-mailt a contest@aeriagames.com címre, úgy hogy az ott lévő képek (bennerek) közül be raksz egyet e-mail aláírásnak. Ez a lényeg, hogy ott figyeljen a kép az e-mail alján (lehetőleg a kép egy link legyen amelyik annak a játéknak a weboldalára vezet, amelyik a képen szerepel - Project Torque).
És csak és kizárólag szövegnek az aeriás account ID-dat kell beírni. Ez az a username amivel bejelentkezel a PT szerverekre (tehát NEM a játékbeli nickneved!).
-
Creative997
őstag
Vehetsz panamát, tuninggal együtt kb 1mila rp, kicsit több vagy vehetsz harpoont v spiedo fortet, ezek 2-300k rpvel olcsóbbak. De bemész a boltba, kiválasztod a kocsit amit kinézel, ráraksz tuningot és balancot ha akarsz és mielőtt megvennéd Test Drive-ban ki tudod próbálni, Circuit-et ajánlom.
-
Creative997
őstag
Ha 8an vagytok és mindenki szed és nincs rush és jól kombózol akkor 7-8-9000 is megvan 10 perc alatt. Ha nem vagy annyira jó és gyors akkor is összejön 4-5000
Ha van rush, egyedül szedsz, 8an vagytok és van csajod vagy poppered és faxán szeded a kombókat akkor 250.000 40 perc alatt. Ha csajod is van akkor 430.000 is lehet. -
Bazzzs
senior tag
Na megtaláltam a linket. Ez Crea hsz-e a képpel.
Pont 25-ös szinten vagyok, de az itteni fórumozók közt egy totál kezdő. Itt szerintem a 80-90%-nak kb minden autója megvan és körökkel verne minketDe próbálok fejlődni
-
Bazzzs
senior tag
Szóval: Explorerben, ha megfelelően veszed fel egymás után a dolgokat, akkor kombókat lehet kihozni. Sőt, ha keresni akarsz, akkor erre hajts rá. Minél többen vagytok egy játékban, annál több bónuszt kapsz a végén. 8 fő esetén ez +200%. A kombók le vannak írva valahol, ezt majd szerintem valaki, aki tudja belinkeli Neked. Ha a shopban megveszed a kombóhoz a kék hackpack 2x-eset meg ugyanezt pirosban, akkor minden kombóért többet kapsz. Ezt a csomagtartódba kell berakni.
Simvs az a normál szimulációs verseny magyarul. Nem az arcade
Szokott lenni itt "Simdrift only" nevezetű szoba. Itt értelemszerűen csak driftelgetni szoktak. Shopban ehhez is van hackpack. Ebből a 3x-oros a legnagyobb. Ilyenkor simulation játékmódban a perfect drift-ekért 3x-os pontot kapsz. Ezzel is lehet keresni
Szerk.: 50% alatt azt értem, hogy 2-es body upgrade meg olyan 3-as motor meg egyéb kacat van rajta. Csak kerekítettem. Versenyezhetünk, jó ötlet. Ez a nevem játékban is. Vegyél fel chatre
Verdát még nem lehet eladni, de volt már róla szó, hogy fejlesztenek egy rendszert hozzá
-
Bazzzs
senior tag
Erre megint én válaszolnék
Nem tudom mennyire vagy kezdő, de én is az vagyok, így RP szerzésről nem sok okosat tudok mondani, de ajánlom Explorerben a kombózást, illetve simvs-ben a driftelgetést. Mindkettőhöz kell hackpack-et venni a shopban. Lehet ezeket már tudod, de ha nem, akkor leírom részletesebben
Szerintem azért elég sok embernek van Stallija is. Nekem is. Az enyém olyan 50%-os tuning ügyileg.
Nem állítottál el semmit sem. Az új patch óta rescue esetén nem javít. Azt külön kell rányomni.
Szerk.: Én még lasabb
-
-
DarkByte
addikt
Öhm, hát kérem csak átfutottam a fórumot mert párhuzamosan vizsgára tanulok ugyebár.
Sajnos nekem sincs ötletem mit takarhat ez a dx8 kompatibilitás; ha egy kártya ilyet nem tud hardware -esen akkor nekem az lenne logikus hogy max csak software -es rásegítéssel képes ilyesmire. (Egyébként épp nézem hogy ez a vga kb. GeForce 2 Ti szinten van. Nem lesz ez kicsit sovány?
Nálam a Radeon 9600 -on is eléggé minimális beállításokkal megy értelmes sebességgel.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Filmvilág
- Nyaralás topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- HP Elite x360 2in1 Notebook! IPS 13,3" Touch / i7-1355U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged