Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
laxi77 #15508 üzenetére
A kevésbé küzdős megoldás: Elnyomsz egy kulcsot a kihíváson és akkor úgymond teljesíted.
A dolgos: Bemész abba a checkpointbaBaromi nehéz kitalálni...át kell ugratni a kerítésen, be a kapuhoz
A forumon van fent video is talán az összes challenge-ről, taskról, hogyan kell megcsinálni. Annyi csak, hogy mikor felszeded az utolsó előtti kaput akkor utána mész a híd fele és a híd után az árokban ugratsz egyet nagyából a híddal párhuzamosan és bent is vagy, a fákat nem árt kikerülni
Mindjárt csinálok egy vidjót, ha van sárga kulcsom... én ezt a küldit szoktam újra és újra lejátszani, mert rövid és nem nehéz, és 3500RPt adDe újonnan rákattantam a San Fran os nem eshet a sebességem X alá, az rövidebb és nem nehezebb
Ben, rosszul gondolod
ott saját autóval lehet menni és nincsenek kapuk, csak az ól előtt
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- iPad topik
- C# programozás
- OLED TV topic
- Elektromos autók - motorok
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- Nintendo Switch 2
- Silent Hill f teszt
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest