Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mariann294
őstag
Most én vok a hülye,vagy mindenki a PT-t szidja....
Mutassatok mér nekem még egy MMORG vagy mittom én én a lényeg az hogy ONLINE játékot ami ilyen élményt nyújt!!!
Vannak hibái persze hogy vannak, de minek nincsenek?Ha valaki meg utálja ott van egy olyan gomb hogy:UNINSTALL
Azt kész.És ha valaki leirja azt hgy na gyerekek én most letöltöttem ezt meg azt akkor én örülök az információnak.Vagyis..letöltsem vagy ne töltsem?
Emlitettem hogy Daninak köszönhetően(jó értelemben) a level R-t eszem ágában sem volt letölteni.Viszont az új NFS-et igen.Mert mindegyik részével jáccottam már.Hát maradjunk abban hogy közepes.Nem rossz.De lehetett volna jobb is.
Bár sztem uj videókártyával máshogy látnám a világot!(szószerint)
Nah kész...bocs ha vkit untattam..de ez ugye itt véleménynyilvánitás...stb

Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- Eladó Cambridge Audio Azur 851N hálózati lejátszó/DAC/előerősítő
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest