Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sub-S
senior tag
válasz
proof88 #6054 üzenetére
Akkor nem fogalmaztam pontosan, nem a "14. kanyar előtt" hanem "kanyarban", ha nem lassít vissza 140 környékére simán el tudott volna menni balról, persze gondolom nem tudta mire vélni, hogy mi van velem és inkább óvatos volt.
Hopp, félreértés esete foroghat fenn, azt nem mondtam, hogy nem szeretnék indulni, viszont az is biztos, hogy nem tudok holnap gyakorlóra menni...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- EAFC 26
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Linux kezdőknek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- EAFC 25
- Milyen autót vegyek?
- Elfelejtettem a film címét
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó számítógép
- MacSzerez.com - 2019 iMac 21.5" 4K / i7 3.2GHz / 512GB SSD / 16GB RAM / Radeon Pro 560X 4GB
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független akku 97% Apple jótállás
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Pro 13" Retina M1 / 8GB RAM / 256GB SSD / Ezüst / Garancia / Magyar
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest