Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
Jelenleg rendszerinformatikusnak tanulok. De még alakulhatnak a dolgok
OKJ-s tanfolyamokat meg gagyi egyetemek papírjait felejtsd el, kár beléjük feccölni a sok munkát. Egy rendes egyetemi diploma sokat segíthet, főleg az elején.hát a referenciákkal vagyok bajban, mert bár sokmindenbe belekezdtem, ahonnan dőlt a tapasztalat a végére, de ilyen szinten meg vagyok lőve.
A referencia nem kell egy űrhajó legyen. Az állásinterjú lényege (többek közt), hogy el kell hitesd az interjúztatóval, hogy képes vagy elvégezni a leendő feladataidat. Ha pl. beviszel egy félkész saját framework-öt és elmagyarázod, hogy miért tervezted olyanra, amilyen, mitől más/jobb, mint a számtalan elérhető framework, akkor ez egy jó referencia.Állás után hol lenne érdemes érdeklődni?
Állásportálok, fejlesztő cégek honlapján nyitott pozíciók - kis cégeknél főleg az utóbbi.Nem is gondolok többre, mint egy junior akármi pozíció. Lehet, hogy én nézelődök rossz helyeken, de ilyen pozíciókra embert nem nagyon keresnek.
Szerintem php fejlesztői állásokból van a legnagyobb kínálat, a probléma inkább a minőséggel van. Javaslom, a junior kulcsszót vedd ki a keresési feltételek közül.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- KábelszatNet-2002 Kft.
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Path of Exile (ARPG)
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Dell Precision 14 5490/FHD+1920X1200/Ultra 7 165H vPro/32GB DDR5/1TB SSD/RTX 2000 8GB/ÚJ/GARANCIA
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe gar
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 Swift Triple Fan Gaming Edition - Új, bontatlan, 2 év gari - Eladó!
- Komplett Pc-k,félgépek,Dell,Lenovo,HP,9.gen-ig,új és használt egyaránt,számla,garancia
- Dell Precision 7760 17.3" 4K IPS i7-11850H RTX A4000 32GB 512GB NVMe gar
- Processzorok Olcsón Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest