Hirdetés
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
Jelenleg rendszerinformatikusnak tanulok. De még alakulhatnak a dolgok
OKJ-s tanfolyamokat meg gagyi egyetemek papírjait felejtsd el, kár beléjük feccölni a sok munkát. Egy rendes egyetemi diploma sokat segíthet, főleg az elején.hát a referenciákkal vagyok bajban, mert bár sokmindenbe belekezdtem, ahonnan dőlt a tapasztalat a végére, de ilyen szinten meg vagyok lőve.
A referencia nem kell egy űrhajó legyen. Az állásinterjú lényege (többek közt), hogy el kell hitesd az interjúztatóval, hogy képes vagy elvégezni a leendő feladataidat. Ha pl. beviszel egy félkész saját framework-öt és elmagyarázod, hogy miért tervezted olyanra, amilyen, mitől más/jobb, mint a számtalan elérhető framework, akkor ez egy jó referencia.Állás után hol lenne érdemes érdeklődni?
Állásportálok, fejlesztő cégek honlapján nyitott pozíciók - kis cégeknél főleg az utóbbi.Nem is gondolok többre, mint egy junior akármi pozíció. Lehet, hogy én nézelődök rossz helyeken, de ilyen pozíciókra embert nem nagyon keresnek.
Szerintem php fejlesztői állásokból van a legnagyobb kínálat, a probléma inkább a minőséggel van. Javaslom, a junior kulcsszót vedd ki a keresési feltételek közül.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Asus Dual Radeon RX 6500 XT 4GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3050 6GB Endorfy Signum 300 TG MSI 650W
- Apple Watch Series 11 46mm GPS + Cellular Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest