-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fabri07 #13543 üzenetére
Nézd, amikor én jártam az ELTEre, akkor "olvassunk be egy szekvenciális inputfájlból" feladat ment C++ ban orrvérzésig. Szerintem azóta nem sok minden változott.
Egyszer nem mondták, hogy mi az a Git és mire jó. Nyomták a C++-t orrvérzésig, amivel kb egy junior pozíciót meg lehett volna pályázni. Volt még JAVAis, de abból sem lett doktor senki, csak az alapokat tanították. Egy nyamvadt REST api tervezés nem volt.
Ahogy előttem leírták, ha érdekel a közgazdaságtan akkor menj gazdinfóra, ha nem, akkor proginfóra, matek lesz mindnenhol orrvérzésig, de a való életben használható tudást azt magadnak kell megszerezned szabadidődben vagy diákként dolgozva a szakmában (ez erősen ajánlott), mert a valóság teljesen más, mint az iskola.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest