Hirdetés
- Hővezető paszták
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fabri07
üzenetére
Nézd, amikor én jártam az ELTEre, akkor "olvassunk be egy szekvenciális inputfájlból" feladat ment C++ ban orrvérzésig. Szerintem azóta nem sok minden változott.
Egyszer nem mondták, hogy mi az a Git és mire jó. Nyomták a C++-t orrvérzésig, amivel kb egy junior pozíciót meg lehett volna pályázni. Volt még JAVAis, de abból sem lett doktor senki, csak az alapokat tanították. Egy nyamvadt REST api tervezés nem volt.
Ahogy előttem leírták, ha érdekel a közgazdaságtan akkor menj gazdinfóra, ha nem, akkor proginfóra, matek lesz mindnenhol orrvérzésig, de a való életben használható tudást azt magadnak kell megszerezned szabadidődben vagy diákként dolgozva a szakmában (ez erősen ajánlott), mert a valóság teljesen más, mint az iskola.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest