-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
jattila48
aktív tag
válasz
martonx
üzenetére
Nem vergődök, csak egyszerűen érdekel ez a kérdés. Ha vergődésnek ítéled, egyszerűbb, ha nem válaszolsz. Nem egyszerűbb adatbázist használni, mert ez egy önmagában kompakt program, egyszerű konfiggal, és nem szeretnék még külön adatbázist is telepíteni/konfigurálni hozzá.
.Net-et nem használok, és nem is akarok.
Az OS/file-rendszer belső működése érdekel, mi a különbség Windows és Linux között (ebből a szempontból), Az MS miért írja, hogy a ReplaceFile atomi ha valójában nem egészen az, illetve miért javasolja a TxF helyett ezt használni (ha az meg valóban atomi). Igazából még most sem vagyok teljesen biztos benne, hogy a ReplaceFile nem atomi abban az értelemben ahogy írtam, szemben a Linux rename-mel. Az OK, hogy a Linuxban mindössze az i-node hivatkozást kell átírni (és ezért lehet valóban atomi a rename), azt nem tudom, hogy az NTFS-ben erre miért nincs lehetőség (nem ismerem az NTFS-t), mikor abban is van hard link. Márpedig ha van hard link, akkor a ReplaceFile lehet valóban atomi.Ui.: kérem, hogy ne alternatív megoldásokra tegyetek javaslatot, azt magam is meg tudom oldani (pl. mutex szinkronizálással), hanem ezt a kérdést próbáljátok megválaszolni. Már persze csak az, aki nem érzi vergődésnek. Ha annak érzed, akkor ne fáraszd magad (meg mást sem) a válasszal.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- iPad topik
- Jövedelem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Opel topik
- További aktív témák...
- Eladó egy bontatlan új Sony Xperia 10 VII 8/128Gb fekete színű készülék
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4496
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest